Puncte de colectare în Florești: Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, din construcții și demolări

Publicat în Cluj acum 2 ani

deseuriPrimăria comunei Florești împreună cu asocierea RDE Harghita-AVE Bihor anunță derularea unei noi Campanie de Colectare a deșeurilor voluminoase și a deșeurilor din construcții și demolari, în șase zone de pe raza localității.

Campania se desfasoară în perioada 28-29 aprilie 2021, iar programul de colectare va fi în intervalul 08:00-16:00, în șase zone care vor cuprinde străzile din localitatea Florești, dar și din satele Tăuți și Luna de Sus.

Tipul deșeurilor ce vor fi colectate sunt următoarele:

– deșeuri voluminoase (deșeuri solide de dimensiuni mari ca mobilier, covoare, saltele, obiecte mari de folosință îndelungată, cu excepția – deșeurilor de echipamente electrice și electronice.)

– deșeuri din construcții și demolări (cele rezultate din activităti precum construirea de cladiri si obiective de infrastructură, construcția și întreîinerea căilor rutiere, demolare totală sau partială a cladirilor sau a obiectivelor de infrastructură. Aceste deșeuri pot include ciment, cărămizi, țiglă, lemn, resturi de tâmplarie, roci sau ipsos, – cantități limitate).

Cei interesati pot consulta străzile arondate zonelor și locația containerelor.

Zona 1 – lângă Ferma 16 – 1 container 5 m cubi (Eroilor, Cetății, Simion Bărnuțiu, Profesor Ioan Rusu, str Florilor)

Zona 2 – Sub Cetate, lângă Mega Image- 1 container 5 mc(Muncitorilor, Spalatoria auto, Poligonului, Unitate Militară, Spital, Răzoare, Metro, Valea Gârboului, Crizantemelor, Narciselor, Magnoliei, Tăuțului, Sub Cetate, Prof. Ioachim Olteanu, Abatorului, Ansamblu Sara Selena)

Zona 3 – lângă Pompieri, (prof. Dumitru Mocanu, Eroilor, Porii, Teilor, Fagului, Salcâmului, Stejarului, Cetatea Fetei)

Zona 4 – Șesul de Sus nr.166 (Morii, T. Vladimirescu, Izlazului, Sportului, Cuza Voda, Șesul de Sus, Urușagului)

Zona 5 – Lângă terenul de fotbal ( Plopilor, Digului, Castanilor, Muzeul Apei, Trandafirilor, Stadionului, Horea, Someșului, Andrei Muresanu, Tineretului, Crișan, Cloșca, Cardinal Iuliu Hossu, M. Kogălniceanu, Ghe. Doja, A. Mureșanu, Simion Bărnuțiu, Balastierei, Colonia de Sub Deal)

Zona 6 – sat Tăuți, – intersecția str. Principală și str. Hagău (container 5 mc)

– sat Luna de Sus – intersecție în față la Școală – container 10 metri cubi

via Știri de Cluj

Etichetat cu: , , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)