Iridex Craiova ridică mobilă, calorifere, tablouri şi covoare

Publicat în Dolj acum 3 ani

platforma scaledIridex pregăteşte o campanie de colectare gratuită a deşeurilor de voluminoase. Perioada de desfășurare a campaniei este între 𝟏𝟏 𝐎𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞-𝟐𝟎 𝐃𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞.Locuitorii Craiovei vor putea scoate deşeurile voluminoase pe baza programului de colectare pe cartiere.

Ce se poate preda

În cadrul acestei campanii se poate preda: mobilier, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative, mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, covoare, carpete, canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, saltele, oale, perdele, draperii, dulapuri de baie, lustre, tablouri, obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robinete, cabine de duș, baterii sanitare, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă;obiecte mari de folosință îndelungată precum: calorifere fontă, calorifere aluminiu, uși, tocuri de uși şi tocuri de geamuri etc.

Ce nu se poate preda

În cadrul acestei campanii nu se preiau deşeurile: reziduale, reciclabile, de construcții, vegetale, periculoase.

În cartierele de blocuri

Deşeurile voluminoase se depozitează lângă platformele gospodărești aferente blocului în care locuieşte fiecare persoană.

În cartierele de case

Deşeurile voluminoase se depozitează în faţa locuinţei, fără a bloca traficul rutier sau pietonal.

În luna octombrie 𝟐𝟎𝟐𝟏 Iridex ajunge în următoarele cartiere, conform acestui program

𝐑𝐎𝐕𝐈𝐍𝐄: 𝟐𝟐, 𝟐𝟓 𝐬̦𝐢 𝟐𝟔 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞;

𝐂𝐑𝐀𝐈𝐎𝐕𝐈𝐓̦𝐀 NOUĂ: 𝟏𝟏 𝐬̦𝐢 𝟏𝟐 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞;

𝐁𝐑𝐀𝐙𝐃𝐀 𝐋𝐔𝐈 𝐍𝐎𝐕𝐀𝐂: 𝟏𝟖 𝐬̦𝐢 𝟏𝟗 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞

Programul pe cartiere va fi afișat periodic pe pe pagina de Facebook Iridex Group Salubrizare și pe website-ul www.iridexsalubrizare.ro.

Vezi punctele de colectare administrate de

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)