Iridex Group Salubrizare începe activitatea de colectare separată a deșeurilor în Craiova

Publicat în Dolj acum 3 ani

iridexÎncepând cu data de 01.07.2021Iridex Group Salubrizare va asigura serviciul de colectare separată și transportul separat al deșeurilor reziduale și reciclabile din Municipiul Craiova. Colectarea separată reprezintă un mod responsabil de gestionare a deșeurilor, în care fiecare generator are puterea de a schimba, de a alege să sprijine sănătatea mediului, a comunității și a economiei.

Pentru persoanele care locuiesc la blocuri, colectarea se va face o dată la 3 zile și va fi corelată cu gradul de umplere, iar în cazul în care va fi necesar, se va colecta și zilnic. Colectarea se va face momentan pe infrastructura existentă, urmând ca noua infrastructură pentru colectarea separată să fie pusă la dispoziția cetățenilor etapizat în următoarele luni.

Persoanele care locuiesc la case au primit în ultimele două luni cele 3 recipiente pentru colectarea separată a deșeurilor șvor începe să le utilizeze începând cu data 01.07, conform graficului de colectare pe care îl primesc în cutia poștală și care, după 01.07, se va regăsi și pe website-ul https://www.iridexsalubrizare.ro/calendardecolectaredeseuri. Sunt în curs de derulare programe de distribuire a recipientelor prin revenire, pentru persoanele care nu au fost acasă la momentul distribuirii inițiale și au solicitat revenirea. Persoanele care nu au solicitat reprogramarea distribuirii setului de pubele pentru colectarea separată, sunt rugate să sune la numărul de dispecerat 0251.979 în intervalul orar 8:00  17:00, pentru a reprograma o vizită din partea echipei Iridex Group Salubrizare. Până la primirea setului corespunzător de pubele, deșeurile se pot preda șîn alte tipuri de recipiente (pubelă/sac), cu condiția să fie respecta ziua și tipul de deșeu care se va colecta, conform calendarului de colectare primit.

Pentru colectarea deșeurilor reciclabile din sticlă, au fost înființate puncte de colectare în proximitatea zonelor de case, colectarea realizându-se prin aportul propriu la aceste puncte echipate cu câte un container verde tip clopot de 3 mc. Harta amplasării punctelor de colectare a deșeurilor de sticlă va putea fi accesată pe website-ul https://www.iridexsalubrizare.ro/.

Precizăm că persoanele fizice NU încheie contract direct cu firma de salubrizare, iar plata serviciului se va realiza pe baza taxei conform declarației de impunere care trebuie depusă de către toți utilizatorii casnici:

a. Electronic, pe adresa de email: 

b. Electronic, accesând Ghișeul online – depunere de pe site-ul www.primariacraiova.ro, secțiunea e-Servicii

c. Fizic, la toate punctele de lucru ale PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI CRAIOVA și/sau ale DIRECȚIEI IMPOZITE ȘI TAXE sau PRIN POȘTĂ.

În cazul în care nu se va depune această declarație se impun la plată, din oficiu, 3 persoane. Mai multe detalii se pot găsi pe website-ul www.primariacraiova.ro.

Pentru orice informație/sesizare legată de prestarea serviciilor de către Iridex Group Salubrizare, sau orice solicitare privind serviciile de colectare deșeuri, va fi la dispoziția dumneavoastră numărul de dispecerat 0251.979, sau adresa de e-mail  . Mai multe informații legate de colectarea separată corectă și de programele de colectare, se regăsesc și pe site-ul: https://www.iridexsalubrizare.ro/ și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/iridexsalubrizare.

Pentru îmbunătățirea calității serviciilor pe care le prestăm, vă rugăm să nu ezitați să ne transmiteți opinia și observațiile dumneavoastră. Fiecare utilizator este important pentru noi și ne vom strădui să identificăm o soluție viabilă pentru orice problemă sau neconformitate ne veți semnala, construind o colaborare bazată pe profesionalism și responsabilitate reciprocă.

Și nu uitați: nu toate deșeurile sunt gunoaie, iar reciclabilele sunt o resursă care poate fi recuperată, reutilizată și reintegrată în economie!

Vă mulțumim,

Echipa Iridex Group Salubrizare

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)