La Botoșani începe campania de colectare a deșeurilor de mobilier, obiectelor de uz casnic și sanitar, saltelelor sau covoarelor

Publicat în Botoşani acum 2 ani

campanie deseuri martieMunicipalitatea botoşăneană, în colaborare cu societatea Urban Serv, demarează de mâine, 13 martie, campania de colectare a pieselor de mobilier, obiectelor de uz casnic și sanitar, saltelelor sau covoarelor care nu-și mai găsesc utilitatea.

Acestea vor fi preluate de la cetăţeni, în baza unui grafic stabilit și anunțat pe site-ul Primăriei, www.primariabt.ro, și al operatorului de salubritate, www.urbanserv.ro.

Astfel, până pe 24 aprilie, în fiecare zi de sâmbătă, cetățenii care locuiesc la bloc vor lăsa deșeurile voluminoase, până la ora 14:00, la sau lângă platformele destinate colectării gunoiului menajer. Aceștia vor anunța în cursul săptămânii asociația de proprietari, urmând ca asociaţia să anunţe operatorul de salubrizare. La numărul de telefon 0231.517.007 (dispeceratul Urban Serv), se vor specifica ziua depozitării și tipul de deșeu.

Colectare “din poartă în poartă” în zonele cu case

Potrivit reprezentanţilor primăriei, pentru cetățenii care locuiesc la case, colectarea se va face „din poartă în poartă”. Botoşănenii de la case vor trebui însă să anunțe operatorul cu cel puțin cinci zile înainte că au de predat deşeuri voluminoase.

Pentru agenții economici, colectarea se va face la sediul acestora, dacă dovedesc că au taxa specială de salubrizare plătită și vor anunța tot cu cinci zile înainte.

„Atragem atenția cetățenilor că depozitarea deșeurilor voluminoase pe domeniul public, în afara zilelor de sâmbătă cuprinse în campanie, este interzisă și se sancționează cu amendă de către instituțiile abilitate”, a mai transmis conducerea primăriei.

via Monitorul de Botoșani

Vezi punctele de colectare administrate de

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)