Metrorex dă calatorii la schimb cu pet-uri, sticle sau doze de aluminiu în staţiile de metrou Dimitrie Leonida şi Pipera

Publicat în Bucureşti acum 3 ani

pet biletCampania numită “Pet=Bilet” a fost lansată de Metrorex în parteneriat cu Eco Synergy și Rematholding, călătoria cu metroul fiind asigurată la schimbul a cinci deșeuri aduse spre recilare.

Cei dornici să participe sunt aşteptaţi în perioada 2 – 20 august a.c. în staţiile de metrou Dimitrie Leonida şi Pipera (intrarea principală) la standul partenerilor Metrorex.

Călătorii vor oferi 5 deşeuri (PET-uri, sticle sau doze de aluminiu), iar în schimb vor primi o cartelă de metrou cu o călătorie. După cum spune Ștefan Paraschiv, directorul general al Metrorex: “Astfel de campanii sunt necesare pentru schimbarea comportamentului cetăţenilor cu privire la păstrarea mediului înconjurător curat şi nepoluat, dar şi pentru promovarea beneficiilor utilizării transportului subteran ca mijloc de transport ecologic. Astfel că, prin aceste tipuri de acţiuni, societatea noastră doreşte să se implice activ în formarea unor comportamente responsabile din punct de vedere ecologic”

via Facebook

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)