Miercuri 21 septembrie, în Bistrița se colectează pubela galbenă

Publicat în Bistriţa-Năsăud acum 1 an
Pubela gunoi DMV0k

Pubela gunoi DMV0k

Miercuri 21 septembrie, în municipiul Bistrița și în localitățile componente se colectează pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal, informează ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud:

”În a 3-a săptămână din lună, conform noului program de colectare de la poarta casei, în ziua de miercuri se colectează pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal în municipiul Bistrița și în localitățile componente.

Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din plastic / metal, vă rugăm să le puneți în saci transparenți și să le scoateți împreună cu pubela galbenă – operatorul de salubritate Supercom va ridica miercuri 21 septembrie și acești recipienți odată cu pubela galbenă.

Vă rugăm să NU scoateți alte tipuri de deșeuri pe lângă pubela galbenă (menajer sau reciclabil – hârtie / carton și sticlă), deoarece operatorul de salubritate va ridica strict deșeurile reciclabile din plastic / metal.

De asemenea, va rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele, fiecare fracție de deșeuri reciclabile având programul ei de colectare.

Dacă vrei să afli calendarul de colectare a deșeurilor în localitatea ta, te rugăm să accesezi www.adideseuribn.ro sau la tel. 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Haideți să le punem pe toate la locul lor!”.

via Timp Online

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)