Primăria Turda invită cetățenii la Ziua de Curățenie

Publicat în Cluj acum 2 săptămâni

turdaÎntr-un comunicat de presă al Primăriei Turda, cetățenii sunt invitați să ia parte la Ziua de Curățenie, mai precis 17 septembrie. Primăria Turda asigură de asemena oamenii care vor să se implice că vor avea toate resursele necesare la îndemână pentru buna desfășurare a activității.

„ Vă invităm să fiți parte din cea mai mare acțiune de curățenie din întreaga lume. Primăria Municipiului Turda în parteneriat cu asociația “Let’s Do It, Romania!” Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor organizează campania de ecologizare Let’s Do It, Turda!

Voluntari din instituții de învățământ, agenți economici, voluntari de la Administrația Bazinală de Apă Mureș și ONG-uri locale, vor ecologiza malul drept și stâng al râului Arieș în data de 17 septembrie 2022 cu începere de la ora 9:00.

Punctul de întâlnire: în zona podului peste Arieș situat la intersecția străzii Constructorilor cu strada Plopilor. Voluntarii vor primi saci și mănuși, iar firma de salubritate Supercom va colecta toți sacii de deșeuri.

Doritorii se pot înscrie pe platforma Let’s Do It, Romania: https://bit.ly/3RnUR3c  sau la numărul de telefon 0751.235.553.

O singură zi, 190 de state și o mulțime de voluntari harnici ce vor să elimine deșeurile din natură” s-a regăsit în comunicatul de presă.

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)