O nouă campanie de reciclare a deșeurilor electrice, la Mangalia

Publicat în Constanţa acum 1 an

O noua campanie de reciclare a deseurilor electrice la MangaliaCu ocazia sărbătoririi Zilei Mediului, Asociaţia Română pentru Reciclare RoReC și Primăria Mangalia, în parteneriat cu operatorul local Triod Star 2003 SRL organizează, în perioada 10 mai – 4 iunie a.c., o nouă campanie de reciclare a deşeurilor electrice și electrocasnice. La încheierea campaniei, participanții vor fi recompensați cu premii, în cadrul unei tombole organizate la sediul Poliției Locale, vineri, 4 iunie, orele 16:00.

Pentru cei care au echipamente mari și grele, organizatorii oferă servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice și electrocasnice, prin apelarea la numerele de telefon puse la dispoziția acestora, respectiv TelVerde 0800444800, sau 0720379802, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00. Toate comenzile venite până la data de 3 iunie vor fi preluate de operatorul local de colectare, pe bază de programare telefonică, direct de la domiciliul beneficiarilor, sau de la biroul acestora. Echipele operatorului de colectare vor suna în maximum trei zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de reciclare a deșeurilor.

Fiecare deponent va beneficia de tichete de tombolă, conform regulamentului de pe site. Premiile oferite de organizatori vor fi reprezentate de un aspirator de mână, un aparat de călcat vertical cu aburi, un prăjitor de pâine, un trimmer, două mașini de călcat, două polizoare unghiulare, două șurubelnițe cu acumulator, două mașini de găurit și înșurubat.

via Mangalia News

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)