Până în data de 28 aprilie, în Arad, se pot preda gratuit aparatele electrocasnice și calculatoarele defecte

Publicat în Arad acum 3 ani

electroProgramul de colectare se desfășoară prin Serviciul de preluare a comenzilor de ridicare a deșeurilor electrice de la domicilii și sedii de firme ori instituții. Astfel, Operatorul Sistem de Colectare – SLC Timiș SRL preia, zilnic, orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, prin simpla solicitare telefonică sau online 24/7, cu ridicare gratuită, direct de la gospodăriile particulare și sediile firmelor și instituțiilor din municipiul Arad.

Pentru instituții și firme se oferă documentația necesară raportărilor fiscale și juridice. Cetățenii care au de predat deșeuri electrice sunt invitați să sune de luni până vineri între orele 9.00-17.00 – la unul dintre numerele 0751.302.123, 0728.222.241, 0800.444.800 sau să plaseze o comandă de preluare pe formularul de comenzi online www.e-deseu.ro, pentru a solicita ridicarea gratuită.

Toate deșeurile electrice colectate de noi gratuit sunt sortate conform cerințelor/normelor tehnologice și apoi expediate la reciclatori autorizați, răspunzători pentru procesarea și eliminarea lor nepoluantă. Totodată, cantitățile colectate, sortate și trimise la reciclare sunt raportate către autoritățile de mediu, conform cerințelor legale.

Societatea Sistem de Colectare –SLC Timiș SRL, este un operator de colectare autorizat pentru gestionarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), desfășurându-și activitatea în cadrul normativ stabilit prin Legea nr. 211/2011 și OUG nr. 5/2015, prin care se transpun în România prevederile Directivei nr. 19/2012 a Parlamentului Uniunii Europene. Cetățenii care vor preda deșeurile sunt rugați să poarte mască în momentul predării deșeurilor. Pentru mai multe detalii puteți suna la telefon: 0751 302 123 sau prin Email: Mai menționăm că membrii echipajelor care ridică deșeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti COVID-19.

via Glasul Aradului

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)