Peste 105 tone de gunoi strânse din Canalul Colector al municipiului Craiova

Publicat în Dolj acum 3 ani

Administrația Bazinală de Apă Jiu, prin Sistemul de Gospodărire a Apelor Dolj, a ecologizat Canalul Colector al municipiului Craiova construit pe cursul de apă al pârâului Craiovița, zona Popoveni-Aerodrom.

Centre de colectare deşeuri în Craiova

Timp de trei zile, cât a durat acțiunea,angajații Sistemului de Gospodărire a Apelor Dolj au strâns 105,7 tone de deșeuri, atât mecanic, cât și manual.

„Având în vedere cantitatea foarte mare de deșeuri depozitate necontrolat în această zonă, reprezentanții S.G.A Dolj- Formația Craiova au avut nevoie de trei zile pentru a  igieniza locul amintit”, spun reprezentanții ABA Jiu.

Așa cum este cunoscut, această zonă unde s-a efectuat acțiunea de igienizare este una cu probleme, motiv pentru care reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Jiu vor invita la masa discuțiilor specialiștii primăriilor Podari și Craiova, Garda de Mediu Dolj, Poliția Locală și SC Salubritate Craiova pentru a găsi  soluții aplicabile, astfel încât pe viitor zona canalului Colector Popoveni-Aerodrom să nu mai fie groapa de gunoi aruncat necontrolat a municipiului Craiova.

via Craiova Forum

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)