Pitești: Containerele privind colectarea deșeurilor voluminoase și DEEE sunt amplasate în punctele de colectare

Publicat în Argeş acum 12 luni

testivoluminoaseLocuitorii municipiului Pitești pot depune deșeurile voluminoase, precum și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în containerele special puse la dispoziție începând de astăzi, 23 iunie, ora 12:00, până mâine, 24 iunie, ora 14:00, în următoarele puncte de colectare:

● Găvana II – Bl. D12-B21 (la autobuze);

● Zona Nord (Negru Vodă) Bl. F1-F2;

● Trivale – Bl. 58-59 (P.T.608);

● Banat I – Bl. B17 (Biserică-Liceul Teoretic Ion Barbu);

● Prundu – Bl. B5-B5A (Baza Sportivă);

● Popa Șapcă – Bl. P4-P5;

● Craiovei – Negoiu.

Ce sunt deșeurile voluminoase? Sunt deșeurile solide de diferite proveniențe care, datorită dimensiunilor lor, nu pot fi preluate cu sistemele obișnuite de colectare, ci necesită o tratare diferențiată față de acestea, din punct de vedere al preluării și transportului: canapele, saltele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, mese, banchete, covoare, preșuri, etajere, comode etc.

Ce sunt DEEE-urile? Sunt echipamentele electrice și electronice care nu mai sunt utilizate și care funcționau pe baterii sau pe bază de curent: televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.

Pentru un Pitești curat este nevoie de muncă în echipă! Pentru informații suplimentare sau sesizări, adresați-vă operatorului, la următoarele contacte: dispecerat: 0248/636 535, fax: 0248/215 308, e-mail: .

via Jurnalul de Argeș

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)