Primăria Arad anunță începerea campaniei de colectare a brazilor naturali

Publicat în Arad acum 4 ani

Primăria Municipiului Arad anunță începerea campaniei de colectare a brazilor naturali, rămași după sărbători.

În colaborare cu operatorul de salubritate RETIM S.A și societatea Gospodărirea Comunală, Primăria Arad, prin direcția de specialitate, demarează de miercuri, 6 ianuarie 2021, acțiunile de colectare a pomilor de Crăciun. În acest fel se evită depozitarea necontrolată a acestora pe domeniul public. Arădenii sunt rugați să depoziteze brazii numai la platformele gospodărești aferente blocurilor de locuințe, de unde vor fi ridicați de către angajații societății din subordinea Consiliului Local. În cartierele de case, brazii vor fi colectați de către operatorul de salubritate în ziua în care este programată ridicarea pubelei maro, spune Municipalitatea.

Cu sprijinul personalului Direcției Edilitare, al RETIM-ului și al Gospodăririi Comunale vor fi identificate toate locațiile unde sunt depozitați brazii.

La rândul lor, cetățenii vor putea să indice locațiile unde sunt depozitați pomi de Crăciun la Telefonul Cetățeanului (0257.984) sau printr-un mesaj pe pagina de facebook a Primăriei Arad (https://www.facebook.com/primariamunicipiului.arad).

Potrivit Primăriei, operatorii de salubritate vor interveni în cel mai scurt timp posibil.

via News Arad

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)