Programul de colectare a deșeurilor în zonele de case din Costinești și Schitu

Publicat în Constanţa acum 1 an

Deșeurile reciclabile sau reziduale nu pot fi depozitate în alți saci decât în cei achiziționați de la Polaris. În caz contrar, acești saci nu vor fi colectați

Începand cu 1 ianuarie 2023, conform noului contract de salubrizare, Polaris M Holding continuă să presteze servicii de colectare și transport deșeuri reziduale și reciclabile în comuna Costinești și satul Schitu.

În perioada 16.12.2022 – 03.01.2023, echipele Polaris au distribuit pubele noi, destinate colectării deșeurilor reziduale și reciclabile, persoanelor care locuiesc la case din comuna Costinești și din satul Schitu. Pentru că o parte dintre informațiile transmise prin intermediul pliantului, oferit odată cu pubelele, nu au ajuns la toți locuitorii și pentru că este de dorit ca deșeurile să fie colectate fără întrerupere, următoarele informații sunt de mare folos:

▪️Pubelele negre și galbene trebuie păstrate în curtea gospodăriei, urmând a fi scoase la stradă NUMAI în zilele de colectare, aferente deșeurilor reziduale sau reciclabile, menționate în pliant. Toate persoanele au primit odată cu pubelele un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care sunt specificate informații despre tipurile de deșeuri care se depozitează în fiecare pubelă și modul de colectare al acestora.

▪️În cazul în care, cantitate de deșeuri generată depășește capacitatea pubelei negre sau galbene, puteți depozita surplusul de deșeuri numai în saci achiziționați de la operatorul de salubrizare Polaris M Holding. Deșeurile reciclabile sau reziduale nu pot fi depozitate în alți saci decât în cei achiziționați de la Polaris. În caz contrar, acești saci nu vor fi colectați.

▪️Persoanele care nu au fost găsite la domiciliu în momentul distribuției pubelelor, își pot prelua singuri pubela de la sediul nostru de pe strada Tineretului, nr. 16, telefon 0728 281 689, Costinești. Vă rugăm să aveți în vedere că pubela se ridică numai în baza cărții de identitate și actului de proprietate.

▪️Pentru informații suplimentare puteți contacta compania la numărul de telefon: 0728281689 sau

program polaris costinesti schitu

via Constanteanul

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)