Colectare deșeuri Programul de colectare a deșeurilor menajere din Seini s-a modificat

Programul de colectare a deșeurilor menajere din Seini s-a modificat


publicat acum 2 săptămâni

Autoritatea locală din Seini anunță cetățenii că în acest an programul de colectare a deșeurilor menajere de pe raza orașului și a localităților aparțină­toare s-a modificat. Acesta poate fi consultat de către cetă­țeni on-line sau la sediul primăriei.

Centre de colectare deşeuri în Sieni

„Începând cu anul 2021, programul de colectare a deșeurilor menajere la nivelul orașului Seini s-a modificat. Astfel, conform orarului transmis de Drusal SA, colectarea se va face după programul nou afișat la sediul primăriei și on-line.

Recipientele pentru colectarea deșeurilor vor fi folosite corespunzător, conform culorilor după cum urmează:

PUBELA VERDE – deșeuri menajere obișnuite – umede, deșeuri alimentare rezultate de la prepararea hranei zilnice, precum și restul deșeurilor care nu sunt colectate în celelalte pubele;

PUBELA GALBENĂ – plastic (peturi și alte mase plastice) inclusiv metal și lemn;

PUBELA ALBASTRĂ – pentru hârtie uscată și carton uscat. De asemenea, aceleași tipuri de deșeuri se vor colecta și în igluurile amplasate în diferite zone din oraș, respectându-se semnificațiile și culorile acestora, cu excepția igluului verde, în care se va colecta sticla. Este interzisă colectarea în pubele a cenușii, rumegușului, pietrișului, deșeurilor biologice și a cadavrelor”, a explicat Gabriela Tulbure, primarul orașului.

via Graiul

Vezi articolele recomandate sau află mai multe despre reciclarea următoarelor tipuri de deșeuri: hârtie, plastic, anvelope, baterii, becuri, biodegradabile, deșeuri din construcții, DEEE, deșeuri medicale, metale, deșeuri periculoase, sticlă, textile, ulei uzat

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)