S-a închis groapa de gunoi din Sighetu Marmației

Publicat în Maramureş acum 4 ani

Situație îngrijorătoare în Sighetu Marmației. În urma unei decizii a Curții de apel Cluj s-a decis închiderea Gropii de gunoi din Sighetu Marmației. Până când autoritățile vor găsi o soluție  societatea de salubrizare nu mai poate depozita deșeurile în acel loc.

Centre de colectare deşeuri în Sighetu Marmației

Ovidiu Șuștic, directorul societății de salubrizare din Sighetu Marmației spune că se caută soluții pentru ca această decizie să nu îi afecteze pe locuitorii municipiului Sighetu Marmației.

”În urma unei decizii a Curții de Apel Cluj Napoca s-a sistat activitatea de depozitare la rampa Teplița. Căutăm soluții, căutăm împreună cu autoritățile soluții. Vă repet, calitatea noastră este doar de colector, ceea ce înseamnă și să le depozităm în rampă și așteptăm soluții din partea autorităților ca în cel mai scurt timp posibil această situație să se remedieze. De asemenea vreau să precizez faptul că pentru societatea de salubrizare sănătatea locuitorilor municipiului Sighetu Marmației este pe primul loc și sper să se rezolve cât de repede această situație și să putem colecta din nou gunoiul mai ales că vin sărbătorile de iarnă”, a precizat Ovidiu Șuștic, directorul societății de salubrizare.

Dacă nu va fi găsită o soluție pentru această problemă, există posibilitatea să nu mai poată fi colectat gunoiul de pe raza municipiului Sighetu Marmației.

”Deocamdată gunoiul va fi colectat. Există și această posibilitate să întrerupem colectarea deșeurilor dar eu sper să nu se ajungă acolo. Repet, se caută soluții”, a adăugat Ovidiu Șuștic.

Potrivit societății de sabrizare din Sighetu Marmației, începând de mâine nu se va mai colecta gunoiul de la persoane fizice, doar din cartierele de blocuri și sighetenii care locuiesc la case sunt rugați să nu scoată gunoiul la poartă.

via MaraMedia.ro

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)