S.C. SCHUSTER ECOSAL S.R.L., titular al proiectului Salubrizare Sighișoara

Publicat în Mureş acum 3 ani

taxa salubrizareS.C. SCHUSTER ECOSAL S.R.L., titular al proiectului ”Salubrizare Sighișoara Rampa de gunoi menajer-extindere celula 4, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei deîncadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș cu efectuarea evaluării impactuluiasupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul”Salubrizare Sighișoara. Rampa de gunoi menajer- extindere celula 4”, propus a fi amplasat înjud. Mureș, loc. Sighișoara, cartier Venchi, Zona Între Huli, nr.2C, jud. Mureș.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APMMureș din Tîrgu Mureș, str. Podeni nr.10, în zilele de: luni între orele 9.00 – 15.00 și marți – vineriîntre orele 9-12, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmms.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Mureș.

Publicul interesat poate depune propuneri în ceea ce privește conținutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul APM Mureș din Tîrgu Mureș, str. Podeni, nr.10, în zilele de:luni între orele 9 – 15 și marți – vineri între orele 9 -12 , în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

via Puctul.ro

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)