Serviciu BuyBack pentru telefoane mobile uzate

Publicat în Recomandari acum 3 ani

telefoane mobile reciclateService Return lansează platforma BuyBack.ro, prin care se pot achiziționa telefoane mobile uzate. Alin Bozga, Manager BuyBack.ro, estimează că aproximativ 10.000 de telefoane vor ajunge în programul BuyBack.ro în primul an de funcționare a serviciului, urmând ca anul viitor numărul acestora să se tripleze.

Potrivit BuyBack.ro, durata medie de utilizare a unui telefon mobil pe piața locală este de maximum 2 ani. După acest interval de timp, circa jumătate dintre români aleg să dea telefonul unei alte persoane din familie, 35% dintre aceștia optează pentru vânzarea lui, iar 15% îl depozitează într-un sertar. În topul motivelor pentru care românii își schimbă telefonul mobil se află: o ofertă mai avantajoasă făcută de operatorii de telefonie mobilă pentru un nou aparat, apariția pe piață a unui model nou sau gradul ridicat de uzare al acestuia.

Pe www.buyback.ro puteţi cere o evaluare a stării actuale a telefonului pe care doriţi să îl vindeţi şi veţi primi o ofertă de preț estimativă din partea BuyBack.ro. Dacă sunteţi de acord cu aceasta, completaţi o cerere, iar telefonul este ridicat gratuit de curier. Ajuns în sediul BuyBack.ro, telefonul este evaluat cu un software fără să fie dezasamblat, urmând ca utilizatorul să primească oferta finală de preț în maximum 24 de ore. În final, dacă oferta este agreată, BuyBack trimite banii în contul bancar sau Revolut al utilizatorului, urmând ca acesta să îi primească în 1 zi. Pentru prima cerere finalizată cu refuzul ofertei, diagnosticarea și transportul dus-întors al telefonului sunt gratuite.

BuyBack.ro acceptă telefoane mobile folosite de la nouă dintre cele mai populare branduri, în diverse modele apărute în ultimii 3-5 ani. Prin rețeaua de service-uri partenere, compania repară telefoanele care pot fi recuperate și le repune în vânzare cu ajutorul partenerilor din retail.

Reprezentanții BuyBack.ro afirmă că primesc spre colectare și telefoane mai vechi, indiferent de brand sau vechime, ce sunt preluate de partenerii de la Ecotic în vederea reciclării. În prezent, procentul telefoanelor reciclate este de 10% din totalul telefoanelor colectate, compania estimând o creștere a procentului în viitorul apropiat.

Din datele oferite de companie, până în prezent, prețul mediu plătit clienților care au apelat la serviciul BuyBack.ro este de 150 euro.

Service Return gestionează door to door procesele de service și retur, cu peste 150.000 fișe de service și peste 50.000 de fișe de retur în cei 8 ani de activitate.

via Comunic.ro

Etichetat cu: ,

7 comentarii
Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)