Timișoara caută furnizor pentru o mie de noi coșuri de gunoi

Publicat în Timiş acum 2 ani

cosuri de gunoi Timisoara xPrimăria Timișoara caută furnizor pentru o mie de noi coșuri de gunoi. Cine va ajuta orașul să fie mai curat va primi un contract în valoare de 131.600 lei. Municipalitatea a demarat procedurile pentru achiziționarea, prin SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice), a noi coșuri stradale de gunoi.

În baza viitorului contract, Primăria Timișoara va cumpăra 1.000 de coșuri de gunoi stradale suspendate, cu capacitatea cuprinsă între 45 și 60 litri, dotate cu sistem de prindere pe stâlp cu 3 coliere de prindere cu garnitură de cauciuc, corp fix, sistem de golire prin deschiderea trapei inferioare cu cheie triunghiulară.

În prealabil, Primăria Timișoara a stabilit locațiile pentru amplasarea celor o mie de noi coșuri de gunoi pe întreg teritoriul orașului, prin centralizarea sesizărilor venite de la cetățeni și pe baza constatărilor din teren ale inspectorilor primăriei.

Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut. Durata de furnizare este de 15 zile. Valoarea estimată fără TVA este de 131.600 lei. Termenul limită de depunere a ofertelor este 12.07. 2021.

via DeBanat.ro

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)