Fundația Județeană pentru Tineret Timiș: “Hai, cu noi, sâmbătă, să curăţăm oraşul Timișoara de gunoi!”

Publicat în Timiş acum 2 ani

gunoi pe stradaFundația Județeană pentru Tineret Timiș, str. Arieş, nr. 19 – Casa Tineretului Timişoara organizează campania de protecția mediului Hai cu noi să curăţăm oraşul de gunoi!

Cu ce diferă acest eveniment de alte evenimente de colectare a deşeurilor?

”Poate cu nimic sau poate cu totul! Cel mai bine, vino să vezi! Garantat e că vei primi toate echipamentele necesare pentru colectarea deşeurilor: saci pentru colectare, mănuşi, şepci şi tricouri personalizate. Toate acestea vor fi oferite de partenerul nostru ADID Timiş (Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş). Tu trebuie doar să vii cu spritul de schimbă-lume la tine.

Pentru că ne dorim totodată să creştem nivelul de conştientizare cu privire la importanţa reciclării, ți-am pregătit materiale informative, pe care le vom distribui pe străzile Timişoarei. Mai mult, dorim să creăm o comunitate de tineri voluntari care să se implice în îmbunătățirea calității vieții, conservării și protejării mediului”, îndeamnă tinerii de la FITT Timișoara.

Cei interesați să aibă un oraș curat sunt așteptați, sâmbătă, 24 iulie, la Casa Tineretului, de unde se va pleca de la ora 10:00, activitatea încheindu-se în jurul orei 13:00, la Centrul de Tineret din Martirilor. Înscrie-te acum şi fii parte din schimbare!
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx…

via Ziua de Vest

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)