Tocatoare pentru diferite tipuri de deșeuri, ideale pentru firmele unde există multe deșeuri

Publicat în Recomandari acum 4 ani

Awe Compactors oferă tehnologii care sunt potrivite pentru mărunțirea diferitelor tipuri de deșeuri. Tocătorul pentru deșeuri solide utilizează o tehnică specializată pentru mărunțirea diverselor materiale.

Un tocator deșeuri de la prestigioasa companie străină Wagner, fabricant de renume care și-a diversificat producția în decursul anilor, producând în prezent o gama largă de astfel de utilaje, foarte bine apreciate de beneficiari, reprezintă în mod sigur cea mai bună alegere. Acest echipament pentru prelucrarea deșeurilor de diferite tipuri este echipat cu lame extrem de rezistente, fiind și foarte ușor de utilizat și întreținut.

Awe Compactors vă oferă tocatoare de deșeuri prevăzute cu panouri de comandă intuitive, care permit angajaților ce le folosesc ca să aleagă rapid programul potrivit de funcționare a instalației de mărunțit în funcție de materialul refolosibil asupra căruia urmează ca să acționeze.

Tocătorul de deșeuri industrial, ideal pentru firmele unde există multe deșeuri

Există tocătoare pentru deșeuri specializate pentru materiale mai ușor de prelucrat (carton, hârtie, pet-uri) și tocătoare industriale universale, bune și pentru materiale dure și foarte dure precum lemnul, metale feroase și neferoase etc.

Pentru a putea trata aceste resturi ce se reciclează, este important ca instalațiile utilizate, în concret modelele de tocătoare de deșeuri industriale, să fie capabile ca să reducă materialele solidele în particule mici pentru a ușura procesul în fazele următoare.

Indiferent că este vorba de anvelope, deșeuri de aluminiu, radiatoare de cupru și aluminiu, deșeuri electronice, cabluri și cabluri electrice din cupru / aluminiu, materiale din plastic cu grade duritate diverse, de hârtie, carton și deșeuri de lemn, echipamentul de tocare austriac își face treaba pentru care a fost proiectat cu maximă eficiență.

Folosirea unui echipament mărunțitor reduce volumul de deșeuri și facilitează transportul. Deșeurile ocupă mai puțin spațiu de depozitare și, unele dintre aceste materiale (lemn, plastic) pot fi utilizate ulterior inclusiv pe post de combustibil. Tocătoarele pot lucra singure sau împreună cu o presă de balotat.

Compania Awe Compactors comercializează tocătoare de înaltă performanță la prețuri accesibile.

Avantajele modelelor prezentate pe site sunt următoarele:

  • fiabilitate;
  • ușurință în utilizare;
  • capacitatea de a ajusta dimensiunea materialelor rezultate în urma tocării;
  • costuri minime de întreținere a echipamentelor de tocare deșeuri;
  • echipamentele sunt robuste și puternice, de aceea garantează o durabilitate mai mare.

Fiecare model de echipament de tocare deșeuri are o cameră de lucru dimensionată clar de către fabricant, pentru ca potențialii clienți să își aleagă în funcție de nevoile specifice acel utilaj potrivit: nici prea mic, dar nici prea mare raportat la volumul de materiale refolosibile pe care le au de reciclat într-o unitate de timp stabilită.

Lamelele tăietoare sunt astfel proiectate, au un design exclusiv și echilibrat, care asigură o mai mare eficiență de tăiere și mai puține vibrații ale echipamentului de tocare când acesta funcționează.

În funcție de materialul pus în compartimentul de lucru, după fragmentarea acestuia, acesta poate fi utilizat direct ca materie primă sau trece la o etapă următoare de prelucrare.

Cum funcționează un tocător de deșeuri?

Acest dispozitiv este echipat cu o cameră de tăiere specială, realizată din materiale durabile cu pereți groși. Angrenajele de tăiere care funcționează în camera de lucru și care sunt responsabile de tocarea materialului de intrare la dimensiunea dorită sunt controlate printr-un panou electronic unde sunt programați parametrii activității acestora.

Pentru detalii despre tocătoarele de deșeuri și comenzi, intră pe awecompactors.ro!

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)