Viza anuală a operatorilor economici este condiționată de dovada deținerii contractului de colectare deșeuri reciclabile

Publicat în Constanţa acum 3 ani

Viza anuală a operatorilor economici este condiționată de dovada deținerii contractului de colectare deșeuri reciclabile încheiat cu un operator economic autorizat

Primăria Municipiului Constanța informează operatorii economici că vizarea anuală a avizului program de funcționare/autorizației de funcționare se poate face până la data de 31 martie.

Vizarea actelor administrative se face în baza cererii – formular tip și a dovezii plății. La eliberarea actelor administrative vizate, se va prezenta dovada deținerii contractului de colectare deșeuri reciclabile încheiat cu un operator economic autorizat.

Lista firmelor autorizate în acest sens poate fi consultată pe site-ul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului Constanța(APM Constanța/Deșeuri/Deșeuri ambalaje/Gestionarea ambalajelor și deșeuri de ambalaje/Operatori economici autorizați pentru colectare/valorificare și reciclare deșeuri de ambalaje).

Documentele se pot depune astfel:

– prin email: ;

– online, prin Punctul de Contact Unic Electronic;

– la Centrul de Informare pentru Cetățeni, cu sediul în bd. Al. Lăpușneanu nr. 116 C, incinta City Park Mall, etaj 1, aripa nouă.

Pentru anul 2021, taxele aferente vizării autorizațiilor de funcționare pot fi consultate pe site-ul instituției noastre, respectiv http://www.primaria-constanta.ro/primarie/relatii-cu-publicul/acte-necesare-pentru-diferite-tipuri-de-solicitari.

Taxa pentru vizarea avizului program de funcționare este de 111 lei.

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)