Patru persoane şi o firmă din Adunaţii Copăceni, trimise în judecată pentru deversări de deşeuri în râul Argeş

Publicat în Argeş acum 3 ani

Patru persoane şi firma Ecogreen Construct SRL din Adunaţii Copăceni au fost trimise în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârşirea mai multor infracţiuni contra mediului, fiind acuzate că au deversat în râul Argeş şi au îngropat tone de deşeuri în solul din zona unor balastiere din judeţul Giurgiu.

Parchetul a evitat să dea numele persoanelor trimise în judecată, însă ele se regăsesc pe portalul Judecătoriei Giurgiu.

Centre de colectare deşeuri în județul Arges

Este vorba de Ecogreen Construct SRL, George Alexandru Mănescu (administratorul şi asociatul unic al firmei), Cătălin Constantin Florea, Ionel Iordache şi Ilie Dumitru.

Procurorii susţineau că firma Ecogreen Construct SRL, care colecta, transporta şi depozita deşeuri municipale şi deşeuri de origine animală din parcurile din Sectorul 1 Bucureşti, a deversat în apă şi introdus în sol sute de tone de deşeuri, respectiv le-a îngropat în sol în zona unor balastiere din judeţele Ilfov şi Giurgiu şi le-a deversat în albia râului Argeş, fără respectarea prevederilor legate, aducând un prejudiciu semnificativ mediului.

Citește articolul integral pe Jurnal Giurgiuvean

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)