Voluntarii au adunat două camioane de deșeuri reciclabile și menajere, în zona Străzii Teiului din Adjud

Publicat în Vrancea acum 3 ani

ecologizareO acțiune de ecologizare, la care au participat peste 20 de voluntari a avut loc sâmbătă, 10 aprilie, în zona Străzii Teiului din Adjud (paralelă cu calea ferată).

În urma desfășurării acțiunii, au fost adunate peste 2 camioane de deșeuri reciclabile și menajere. „Două mașini de gunoi – una pentru deșeuri menajere și o a doua pentru deșeurile reciclabile – au adunat sacii de gunoi în urma voluntarilor participanți la acțiune”, a anunțat Primăria Municipiului Adjud, pe pagina oficială de Facebook.
Voluntarii au primit mănuși, saci și măști de protecție și au avut permanent la dispoziție soluție dezinfectantă, pe toată durata acțiunii de sâmbătă.

„Vă reamintim tuturor că gunoaiele aruncate în spațiul public, inclusiv în zonele din preajma orașului Adjud, sunt nu doar surse de poluare, ci și principalele surse de hrană ale ciorilor care și-au găsit adăpost în Parcul Municipal.

Le suntem recunoscători celor peste 20 de voluntari care au fost astăzi prezenți la acțiunea de ecologizare Adjud casa noastră, desfășurată sub sloganul Vrem oraș civilizat – menținem orașul curat!
Mulțumită eforturilor lor, au fost adunate peste 2 camioane de deșeuri reciclabile și menajere.
Cu pași mici, dar siguri, schimbăm împreună mentalități!

Le mulțumim, deopotrivă, colegilor de la SC APOTERM SA, SC UPM ADJUD SRL și Direcției de Asistență Socială Adjud pentru sprijinul logistic oferit”, se mai arată în postarea de pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Adjud.

via Monitorul de Vrancea

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)