Punct de colectare deșeuri de origine animală, ulei uzat în județul Ilfov, Voluntari

Bioecolab asigura prestarea de servicii pentru colectarea, transportul si neutralizarea deseurilor de origine animala (categoria a I; II; III-a) si nonanimala, in unitati de incinerare / co-incinerare / combustie, clasificate conform legislatiei specifice in vigoare; CE Nr. 1069/2009, rezultate din activitati specifice si conexe Industriei Alimentare. Prestarea de servicii se executa in regim de contract ferm cat si la solicitare.
– Deseuri de origine animala si non-animala generate de activitati specifice Industriei Alimentare: productie, depozitare, procesare, transare, prelucrare, alimentatie publica. ( Abatoare, Transare Carne, Depozite Alimentare, Ambalare, Carne-Mezeluri, Panificatie, Restaurante, Catering, Laborator Cofetarie – Patiserie, etc. )
– Deseuri de origine animala si non-animala expirate, neconforme sau improprii consumului uman S.N.C.U.
– Deseuri alimentare provenite din laboratoare de analiza. – Deseuri de cadavre animale din cabinetele, clinicile veterinare, exploatatii, ferme, adaposturi, etc. – Deseuri rezultate din Industria Farmaceutica, Industria Furajera si cea a pielariei.
– Deseuri nepericuloase – ulei uzat din industria alimentara, grasimi din separatoare de grasimi,

Centre de colectare care credem că ar putea răspunde căutărilor dvs.

  1. Centre de colectare deșeuri în județul Ilfov
  2. Centre de colectare deșeuri în Voluntari
  3. Centre de colectare deșeuri de origine animală
  4. Centre de colectare ulei uzat