Asociația Life-Lugoj30 a demarat o campanie de colectare a dozelor de aluminiu în Lugoj

Publicat în Timiş acum 2 ani

doze aluminiuObiectivul acesteia este utilizarea dozelor pentru realizarea unui tablou cu care asociația va participa la un concurs, conștientizând totodată lugojenii de importanța reciclării și reutilizării acestor materiale.

”Ne-am hotărât să participăm la ediția a VIII-a a concursului Can Art Design Festival și vom crea un tablou din doze de aluminiu de 100cm/200cm. Avem nevoie de o majoritate de doze de aluminiu de culoare verde și albastră, dar orice doză este bine-venită deoarece vom scoate ce este mai bun din fiecare. Dacă sunteți consumatori de băuturi la doză, vă rugăm să le puneți deoparte și să ne scrieți când aveți o cantitate mai semnificativă (un sac) și noi vom veni să le colectăm sau le puteți lăsa în Lugoj, str. Remus, nr. 1. Singura rugăminte este să nu le striviți/turtiți. În cazul fericit în care vom câștiga un premiu, banii vor rămâne în contul asociației pentru viitoarele proiecte.”, transmit membrii Life-Lugoj30.

De asemenea, lugojenii care doresc să ajute ca voluntari la realizarea tabloului sunt invitați să contacteze asociația Life-Lugoj30 cu un mesaj privat pe pagina de facebook sau la adresa de e-mail .

Data până la care se colectează dozele de aluminiu este 2 mai 2021.

via Redeșteptarea

Etichetat cu: , , , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)