Campanie de colectare a deșeurilor electrice în Brăila

Publicat în Brăila acum 2 ani

deee mioveniPrimăria Municipiului Brăila, alături de Agenția pentru Protecția Mediului Brăila, organizează în perioada 29 iunie – 29 iulie 2021 o campanie specială de colectare a deșeurilor electrice. Campania de colectare este organizată cu sprijinul Asociației RoRec.

În Brăila, programul de colectare se desfășoară între 29 iunie – 29 iulie 2021 prin Serviciul de preluare și ridicare a deșeurilor electrice de la domicilii și sedii de firme sau instituții. Sună la 0756.026.923 de luni pâna vineri, între orele 9.00-17.00 și solicită preluarea deșeurilor electrice grelesau voluminoase, fără nici un cost de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție!

Deșeurile electrice mici pot fi predate la unul din punctele provizorii de colectare deschise în data de 3 iulie, în intervalul orar 09.00-16.00:- Piața Independenței (Platou Primărie)- Cartier Obor (Complex Dinamo)- Calea Galați (bloc Turn)- Cartier Vidin (Stadionul Progresul)

CE DEȘEURI ELECTRICE VOR FI COLECTATE?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic care se bagă în priză sau funcționează pe baterii.Acum puteți face curat în casele și birourile dumneavoastră, eliberându-le de aparate electrice și electroniceinutile. Și puteți câștiga premii de la partenerii programului! Cetățenii care au de predat deșeuri electrice sunt invitați să sune la numărul 0756 026 923! Firmele și instituțiile care doresc să caseze echipamentele electrice și electronice, în conformitate cu legislația în vigoare ce vizează managementul deșeurilor, pot da comandă de ridicare prin telefon, la numărul de mai sus. Pentru instituții și firme se oferă documentația necesară raportărilor fiscale și juridice. Echipa operatorului local partener vă va suna pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

Participă la acțiunea de colectare din Brăila și poți câștiga prin tragere la sorți si un premiu special!

Premiile pusela bătaie sunt: 1 x frigider, 2 x mixer bucătărie, 2 x mașină de călcat, 2 x cafetieră, 2 x aspirator cu sac, 2 xmașină de găurit cu percuție, 2 x polizor unghiular și 2 x șurubelniță cu acumulator.

Tombola cu premii la care vom afla câștigătorii campaniei va avea loc în data de 30 iulie, ora 11.00, pe Platoul Primăriei.

via Probr.ro

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)