“Canalizarea nu este coș de gunoi!”, transmit, încă o dată, angajații societății Apa Prod Deva

Publicat în Hunedoara acum 3 ani

„Canalizarea nu este coș de gunoi!”, transmit, încă o dată, angajații societății Apa Prod Deva care fac, din nou, un apel la oameni să nu mai arunce în sistemul de canalizare deșeuri care pot duce la blocarea rețelei.
În urma unei intervenții ce a avut loc, astăzi, în Deva, pe Bulevardul Mihail Kogălniceanu, în zona blocurilor E21 și D7, echipele Apa Prod au găsit iar mizerii care i-au uimit într-un mod total neplăcut.

„Deversarea uleiurilor alimentare și nealimentare în canalizarea locuințelor conduce la obturarea rețelei și formarea unor dopuri de grăsime, asemenea celor din imaginile alăturate”, au transmis reprezentanții societății de apă, care au publicat pe rețeaua de socializare fotografii cu ce au scos din sistemul de canalizare.

“Angajații Apa Prod extrag, în continuare, din sistemul de canalizare, șervețele umede, cârpe, bucăți de lemn și alte asemenea deșeuri menajere. Precizăm de fiecare dată faptul că sistemul de canalizare nu este coș de gunoi, iar aruncarea unor astfel de deșeuri menajere conduce la blocarea rețelei de canalizare și un disconfort pentru toți utilizatorii”, au adăugat reprezentanții companiei.

Nu este pentru prima dată când cei de la Apa Prod Deva atrag atenția cetățenilor să utilizeze în mod corect și responsabil acest sistem și să nu mai confunde canalizarea cu coșul de gunoi.

via Servus Press

Etichetat cu: , , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)