Câteva modalități prin care puteți avea grijă de mediul înconjurător și de cei de lângă voi

Publicat în Recomandari acum 4 luni

Colectarea selectiva a deseurilorCompania POLARIS M HOLDING recomandă câteva modalități prin care puteți avea grijă de mediul înconjurător și de cei de lângă voi. Indiferent de cât de mici sunt pașii ecologici pe care îi urmați, dacă sute de oameni fac același lucru, schimbarea se va produce

Dacă deschidem televizorul sau telefonul, suntem asaltați de reclame care ne îndeamnă permanent să cumpărăm ceva. Trăim într-o societate de consum care, deși ne încurajează să achiziționăm bunuri, nu ne obligă să ne alegem principii de viață pe care să le urmăm. Consumul rațional de resurse este principiul după care ar trebui să ne ghidăm dacă ne preocupă mediul în care vor crește copiii noștri.

Compania POLARIS M HOLDING recomandă câteva modalități prin care puteți avea grijă de mediul înconjurător și de cei de lângă voi. Indiferent de cât de mici sunt pașii ecologici pe care îi urmați, dacă sute de oameni fac același lucru, schimbarea se va produce.

Evitați să produceți deșeuri. Nu mai cumpărați obiecte de unică folosință! Folosiți o sacoșă reutilizabilă! Folosiți prosoape reutilizabile! Colectați separat deșeurile pentru a putea fi reciclate!

Închideți lumina când nu vă mai folosește.

Folosiți dușul în detrimentul băilor în cadă.

Utilizați hârtie reciclată la birou. Tipăriți pe ambele pagini.

Evitați folosirea mașinii personale. Utilizați bicicleta sau mergeți pe jos.

Plantați copaci, absorb dioxid de carbon și oferă umbră.

Evitați plantarea gazonului. Costurile pentru întreținerea acestuia sunt mari si substanțele chimice necesare întreținerii acestuia sunt periculoase pentru sănătate și mediul înconjurător.

Acestea sunt numai câteva din modalitățile pe care le puteți adopta pentru a proteja mediul. La o simplă căutare pe internet veți găsi modalități nenumărate de a proteja planeta.

Un comportament ecologic înseamnă responsabilitatea față de tine în primul rând, față de cei de lângă tine și față de mediu. Să protejăm mediul înconjurător nu este un lucru rușinos, nu este o simplă lozincă, ci ar trebui să fie un mod de viață pentru fiecare dintre noi

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)