Se caută voluntari care să ajute într-o acțiune de curățenie care va avea loc simultan în Giroc și Chișoda

Publicat în Timiş acum 1 an

petSe caută voluntari, oameni cu spirit civic și implicați, care să ajute într-o acțiune de curățenie care va avea loc simultan în Giroc și Chișoda. Veniți cu saci de gunoi și mănuși și colectați deșeurile din plastic, sticlă și carton din zonă.

Pe 5 iunie se face curățenie în Giroc și Chișoda. Cu mic, cu mare vă puteți implica în acțiunea de ecologizare.

„Ne place curățenia, nu doar pe spațiile noastre private, dar și în cele pe care le împărțim cu comunitatea: străzi, parcuri, alei, etc. (…) Fiecare dintre noi putem contribui pentru a face locul în care trăim un loc mai curat, mai frumos, mai sănătos”, spun cei de la E-Giroc pe Facebook.

Adunarea va avea loc la ora 9, în parcarea Liceului Teoretic „David Voniga” din Giroc și în fața Școlii Generale „Iosif Ciorogariu” din Chișoda. La 9:30 se va porni către punctele de colectare, și anume:

Giroc – Spații recreere lunca Timișului, drum pădure Giroc;
Chișoda – drumul ce face legătura între localitatea Chişoda şi Calea Şagului.
Pentru că este o acțiune civică, fiecare va trebui să își asigure cele necesare, astfel că fiecărui voluntar îi este recomandat să aducă: mănuși, saci, dezinfectant, o sticlă cu apă.

Cei care nu pot participa în locațiile menționate sunt încurajați să facă curățenie pe strada proprie.

„Cei care nu pot participa la acțiunile desfășurate în locațiile de mai sus, însă doresc să contribuie la acest eveniment, sunt încurajați că, alături de familie, prieteni, vecini să organizeze pe strada proprie o acțiune de curățenie”, spun organizatorii.

Orice gest, oricât de mic, poate aduce un beneficiu mediului înconjurător.

„Pentru că acțiunile civice au și rolul de a închega comunitățile și de a crește coeziunea între membrii unei comunități, apreciem că exemplul personal al fiecărui participant reprezintă bune practici pe care ne dorim cu toții să le vedem mai des”, conchid cei de la E-Giroc.

via Timiș Online

Etichetat cu: , , , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)