Comună-exemplu! Zeci de voluntari au făcut curățenie în comuna Vama din județul Satu Mare

Publicat în Satu Mare acum 3 ani

deseuriComună-exemplu! Zeci de voluntari au făcut curățenie în comună și în împrejurimi. Mai mulți voluntari s-au alăturat ieri în cadrul unei acțiuni de curățenie din județul Satu Mare. Totul s-a petrecut ieri în comuna Vama și în pădurea din apropierea zonei Puturoasa.

Aproximativ 60 de voluntari au făcut curățenie atât în comună, cât și împrejurările acestuia, în pădure și spre Puturoasa. Voluntarii s-au împărțit în două grupuri. Unu grup de aproximativ 40 de persoane în sat, iar aproximativ 20 de persoane spre Puturoasa. Aceasta fiind prima acțiune de curățenie din comună, urmând să se repete și sâmbătă. Obiectivul principal al acestei acțiuni de curațenie și colectare a deșeurilor fiind acela de înfrumusețare a comunei Vama. Primarul comunei, Vasile Corodan, alături de Viceprimarul Sandor Imre au rămas plăcut surprinși văzand un număr atât de mare de voluntari dornici să se alăture acestei acțiuni de înfrumusețare.

„Mulțumiri sincere tuturor participanțiilor la prima acțiune de curățenie! Dorim să avem cea mai frumoasă și curată comună! În acest an ne-am propus să curățăm toată comuna și să ne facem un obicei în a păstra curățenia. Cu siguranță nu va fi ușor, dar va fi folositor. Următoarea acțiune va avea loc sâmbătă 17.04 începând cu orele 14.00, dacă nu plouă”, transmite Primăria Vama.

Totodată, Primăria vine și cu o rugăminte la adresa localnicilor: „Dragi vămeni, azi ați fost ajutați să vă curățați în fața casei și pe șanț. Vă rugăm frumos să vă curățați VOI regulat acest perimetru. Am reușit să acoperim doar o parte din Valea Măriei și străzile de pe Pădure. Am observat că erau zone unde nu era mizerie deloc! Mulți oameni gospodari!”

via Portal de Satu Mare

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)