Ce facem cu deșeurile din constucții?

Publicat în Bucureşti acum 1 an

Serviciile de transport deșeuri din constucții și moloz sunt esenţiale pentru toți proprietarii de locuinţe care fac renovări şi modificări la nivelul uneia sau mai multor încăperi. În urma renovării se impune apelarea la aceste servicii, deoarece se strâng grămezi cu deșeuri din construcții Acestea trebuie eliminate din zonă pentru a nu pune în pericol sănătatea şi confortul locatarilor. Deșeurile din construcții nu se aruncă la întâmplare sau la ghenele de gunoi, ci numai în acord cu legislaţia existentă în prezent. De aceea este important să existe un contract cu firmele ce prestează astfel de servicii.

În București, puteți apela la serviciile firmelor de transport cum ar fi moloz-bucuresti.com

Persoanele care evită să apeleze la serviciile de transport al deșeurilor din construcții în speranţa că vor face o economie semnificativă, vor avea surpriza neplăcută de a plăti o sumă considerabilă de bani din cauza amenzilor. Depozitarea deșeurilor din construcții în tomberoanele sau pubelele puse la dispoziţia cetăţenilor din cartier, proprietarii nu fac altceva decât să le pună acestora în pericol sănătatea şi să rişte amenzi, pentru că încalcă legea cu bună ştiinţă.

Amenzile pentru aruncarea deșeurilor din construcții la întâmplare încep de la câteva sute de lei şi ajung până la 5000 de lei, dar pot fi evitate simplu, apelând la o firmă care ridică deșeurile din construcții, indiferent de zona în care se află acesta. Companiile de acest gen activează la nivel local şi vin în sprijinul tuturor celor care doresc să elimine deşeurile rămase. Aceste servicii sunt foarte avantajoase, pentru că scutesc clientul de sarcini suplimentare dificile.

Avantajele colaborării cu o firmă de transport deșeuri din construcții
Printre principalele avantaje ale colaborării cu o firmă specializată în transport deșeuri din construcții se numără:

  • · ridicarea deșeurilor din construcții din orice loc, pe raza oraşului în care activează firma;
  • · ajutarea celor care au făcut lucrări de reparaţii sau lucrări de renovare la un imobil să scape de deşeurile nedorite;
  • · eliminarea necesităţii de a depune efort fizic şi de a se ocupa de o sarcină dificilă, aceea de a căra deșeurile din construcții;
  • · preţ foarte avantajos pentru aceste servicii;
  • · proprietarii vor fi nevoiţi doar să curețe locul după ce echipa de transport deșeuri din construcții pleacă;
  • · proprietarii îşi îndeplinesc obligaţia legală de a elimina în mod eficient deşeurile;
  • · proprietarii evită amenda şi protejează mediul înconjurător;
  • · aspectul estetic al locuinţelor și împrejurimilor, rezultat în urma eliminării deșeurilor din construcții.

Cine poate duce deșeurile din construcții la groapa de gunoi?

Răspunsul la această întrebare este cât se poate de simplu: o firmă de transport deșeuri din construcții poate duce la groapa de gunoi în condiții legale rămăşiţele şi resturile rămase în urma operaţiunilor de renovare. Eliminând în mod corect deşeurile rezultate din construcţii prin intermediul unei companii specializate, oamenii au posibilitatea de a evita amenzile nedorite şi se vor bucura de eficiență în lucrările de reabilitare şi de construcţie, contribuind la protejarea mediului.

Fără doar şi poate, se recomandă persoanelor care fac lucrări de renovări şi care se confruntă cu o cantitate considerabilă de deșeuri din construcții şi de bucăţi de tencuială să apeleze la o companie specializată în acest sens şi să nu arunce deșeurile din construcții la ghenă sau pubelă.

Vezi toate centrele de colectare din București, după tipul de deșeuri colectate : 

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)