Prese de compactat și balotat deșeuri reciclabile din plastic sau carton

Publicat în Recomandari acum 4 ani

Gestionarea deşeurilor din gospodărie sau din firma nu trebuie să mai reprezinte un motiv de stress. Este important de ştiut că, dacă nu sunt compactate, deşeurile strânse:
· Ocupă foarte mult loc în gospodărie sau în firmă;
· Emana un miros neplăcut;
· Atrag gândaci şi rozătoare.
Dacă sunt compactate, deşeurile strânse în gospodărie sau în firma:
· Pot fi duse la un centru de reciclare, unde baloţii vor fi cumpăraţi contra unei sume de bani;
· Nu ocupă spaţiu mult şi nu atrag gândaci, muşte sau rozătoare.

Iată câteva pagini unde puteți gasi diferite modele de prese și compactoare de deșeuri.

 

Presele de balotat generează venituri

Cele mai comune materiale balotate sunt cartonul şi plasticul, însă mai există şi altele pe listă. Presele de balotat reprezintă o achiziţie iniţială medie a cărei valoare se recuperează în timp. Deşeurile balotate reprezintă o sursă de venit bună pentru că există numeroase campanii de reciclare care primesc astfel de baloţi şi care plătesc bine.

Presele de balotat deşeuri reduc costurile afacerii

Deşeurile depozitate vrac necesită multă forţă de muncă pentru gestionare şi reciclare. Antreprenorii care ştiu acest lucru investesc într-o presă de balotat deşeuri pentru a reduce în mod semnificativ costurile afacerii, pentru ca reprezentanţii companiilor nu mai sunt obligaţi să se ocupe de reciclarea tuturor deşeurilor, un singur angajat desemnat fiind suficient pentru a face acest lucru.

Presele de balotat deşeuri reduc posibilitatea izbucnirii unui incendiu sau a unui focar de infecţie

Fără doar şi poate, presele de balotat deşeuri se vor dovedi investiţii foarte bune pentru că acestea vor preveni posibilitatea izbucnirii incendiilor în gospodărie sau la sediul firmelor. Este suficient un singur chiştoc de ţigară aruncat în mormanul de sticle goale pentru a porni un adevărat incendiu de proporţii. În plus, presele de balotat deşeuri reduc drumurile făcute la rampa de gunoi şi determină o economie semnificativă de combustibil în acest sens, astfel încât deşeurile să genereze venituri sub forma unor baloţi.

În altă ordine de idei, presele de balotat deşeuri previn apariţia focarelor de infecţie pentru că pur şi simplu rozătoarele, gândacii şi alte insecte sau mici animăluţe dăunătoare nu mai au de ce să fie atrase.

Presele de balotat deşeuri sunt uşor de folosit şi lasă suficient spaţiu pentru desfăşurarea activităţilor

Presele de balotat deşeuri sunt foarte uşor de folosit, fiind suficient un singur angajat să înveţe sistemul de utilizare al acestora. presele sunt prevăzute cu un sistem de ghidare ce reduce efectul de revenire elastică a materialului. Nu în ultimul rând, aceste echipamente se vor dovedi ideale pentru antreprenorii care deţin afaceri în comerţ deoarece lasă suficient de mult spaţiu pentru desfăşurarea activităţilor, spaţiu care în mod normal ar fi fost ocupat de deşeuri.

Etichetat cu: , ,

1 comentariu
  • Ion Presmereanu spune:

    Ma interesează o presa de balotat PET,preț și capacitate,de unde se livrează,eventual secund hand,doresc colaborare,dețin spațiu un fost IAS,construcții și teren.

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)