Centru de colectare deșeuri ulei uzat în București, Ilfov + București

Va oferim gratis 20 litri de ulei alimentar, la schimb pentru 100 de litri de ulei uzat alimentar sau contravaloare in numerar conform ofertei.
Firma autorizata de agentia de mediu bucuresti infintata in 2005, va ofera servicii de livrare si colectare a deseurilor de ulei uzat, ulei de floare, ulei de palmier, ulei alimentar expirat, nonconform.
Noi ne ocupam de transport ulei, manipulare ulei, reciepiente speciale pentru stocare ulei, acte doveditoare preluare deseuri, conf.legilor in vigoare.
STOEHR MINERAL&VEGETAL OIL SRL ofera servicii de de colectare, achzitionare, transport ulei alimentar uzat, manipulare ulei alimentar uzat, reciepiente speciale pentru stocare ulei alimentar uzat, ulei de palmier uzat, ulei de floarea soarelui, ulei de masline uzat, grasimi vegetal uzate, margarina, etc.

Suntem o companie tânără şi dinamică, înfiinţată în 2005 cu scopul de a creea si dezvolta in Romania prima retea nationala de colectarea a deseurilor de ulei si grasimi comestibile uzate.
Nascuta din dorinta de a oferii servicii de inalta performanta si activand intr-un segment de piata aflat in stadiu de pionierat, societatea STOEHR MINERAL & VEGETAL OIL s-a impus rapid pe piata deseurilor reciclabile, avind o evolutie spectaculoasa, devenind in doar cativa ani, una dintre cele mai sigure si de incredere companii de profil din Romania.

Principalul obiect de activitate cod CAEN 9002 ( colectarea si tratarea altor reziduri ) 2008 schimbarea codului CAEN 9002 ( colectarea si tratarea deseurilor nepericuloase ) conform Directivelor Uniunii Europene, in cod CAEN 3811 ( colectare deseuri nepericuloase ).

SC STOEHR MINERAL&VEGETAL OIL SRL, –
București, str.Popa Petre, nr.22, sector 2
CUI: RO 17603332
Tel/fax: 021.21.20.608;
tel: 0768.083.207; 0766.443.285
Email: Administrator: Stoehr George Cezar

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare București
  2. Centre de colectare Ilfov + București
  3. Centre de colectare ulei uzat