Centru de colectare deșeuri fier vechi și metale neferoase, plastic, sticlă în Galați, județul Galați

FURTUNTEC SRL este operator economic autorizat pentru colectare și reciclare deșeuri, materiale feroase
, plastic
, sticlă, cu punct de colectare în Galați, la adresa: .
Sediu social:SC FURTUNTEC SRL, – Tecuci, Str. Gh. Petrascu, nr.42, bl.E4A, ap.16, Jud. Galați CUI: RO 16897701 Tel/fax: 0236/813.415 Email: Administrator: Olaru Gheorghe

Materialele reciclabile pot proveni dintr-o gama larga de surse, incluzand gospodariile particulare dar si industriile.

Materialele reciclabile trebuie sortate si seprate pe tipuri de produse. Contaminarea lor cu alte materiale trebuie prevenita pentru a le creste valoarea si a facilita procesarea. Colectarea deseurilor se poate face in doua moduri: fie firma care le proceseaza le ia direct de la producator (care, in prealabil, le-a pregatit in pungi sau saci, pe categorii), fie producatorul le duce prin mijloace proprii la centrul de colectare.

Reciclarea nu include refolosirea materialelor care isi pastreaza forma initiala pentru alte scopuri decat cele initiale. Furtuntec SRL recicleaza materiale din PVC, HDPE, LDPE, PP, PE, ABS, altele.

Proprietati material (PVC) – Versatilitate, claritate (transparenta), usor de amestecat,,rezistenta, durabilitate, rezistent la,grasimi, ulei si chimicale, caracteristici de curgere si, proprietati electrice stabile.

Conceptul de deseu pentru Furtuntec a deschis viziunea spre ceva nou, un produs fara irosirea altui produs. Recuperarea si reutilizarea resurselor reciclabile reprezinta mijloace de solutionare a contradictiei dintre cerintele procesului de crestere economica si caracterul restrictiv al resurselor.Invatand si practicand cele trei dimensiuni ale managementului deseurilor “a reduce, a refolosi si a recicla” s-a testat pe propria munca acest sistem si s-a dovedit a fi un pas important in dezvoltare.

Punct de lucru: Str. Gh. Petrascu nr. 64-66 (fosta Unitate Militara), Tecuci, jud. Galati
Punct de lucru: Soseaua Tecuci-Tisita , km 4-5 , Tarla 17
Telefoane: +40 236 813 415 / +40 730 576 276
Fax: +40 236 813 415
E-Mail:

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Galați
  2. Centre de colectare județul Galați
  3. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
  4. Centre de colectare plastic
  5. Centre de colectare sticlă