Centru de colectare deșeuri baterii auto în Galați, județul Galați

KLAUSSENBURG RECYCLING GMGH SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și reciclarea bateriilor auto uzate, acumulatori portabili,
baterii auto,
acumulatori industriali, cu punct de colectare în Galați, la adresa: Galați, str. Calea Prutului, nr. 9, jud. Galați, tel 0214670202, 0785222991

.
Sediu social:Glina, str. DN CB, nr. 45, Centrul Comercial Massa, jud. Ilfov

Compania Klaussenburg Recycling GmbH a fost înființată în 2012 și a intrat pe piața serviciilor integrate de colectare deșeuri cu dorința de a propune clienților săi o abordare nouă, proaspătă, serioasă, ce oferă servicii calitative de colectare și valorificare deșeuri reciclabile.

Colectarea deşeurilor cuprinde:

Distrugerea deşeurilor are ca scop principal înlăturarea efectelor dăunătoare precum poluarea apelor, solului şi atmosferei.

Deşeurile din construcţii şi demolări sunt inerte şi nebiodegradabile, foarte voluminoase şi solicită foarte mult gropile de gunoi.

Colectarea deşeurilor menajere este o reală necesitate pentru menţinerea în bune condiţii a mediului şi a sănătăţii oamenilor.

Valorificarea este partea finală a procesului de reciclare, etapă care constă în reutilizarea materiilor obţinute după prelucrare.

Email:
Mobil: (+40) 785.222.991
Tel/fax: (+40) 214.670.202
Adresă: DNCB Nr. 45, în incinta Centrului Logistic MASSA, Glina – ILFOV, 077105

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Galați
  2. Centre de colectare județul Galați
  3. Centre de colectare baterii auto