Centru de colectare deșeuri baterii auto în Iași, județul Iași

SMART WASTE RECYCLING SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și reciclarea bateriilor auto uzate, baterii auto, cu punct de colectare în Iași, la adresa: Iași, Sos.Bucium, Nr.53, Jud.Iași.
Sediu social:Iași, Piata Voievozilor, Nr.8, Bl.X6, Sc.C, Et.3, Ap.11, Jud.Iași

SmartWasteRecycling s-a născut dintr-o dorință,o necesitate am putea spune,de a creea un mediu curat, plăcut și plin de veselie ce poate fi lăsat ca moștenire următoarelor generații. Contribuie și tu la îndeplinirea visului nostru! Fii SMART! Fii VERDE!

Scopul Smart Waste Recycling
Scopul societății noastre este de acela de amelioare a consecințelor provocate de deșeuri. În acest sens venim cu o serie de dipozitive de reciclare pe care le punem la îndemâna ta, de la hârtie și plastic până la metal și aparaturi electro-casnică defectă. Suntem aici pentru a dezvolta un mediu prielnic pentru reciclare și de a schimba ceva în percepția națională

Reciclarea hârtiei, plasticului și a lemnului.
Hârtia, este formată din pastă mecanică sau celuloză, ce se biodegradează mai repede decât plasticul. Celuloza, este extrasă din lemn printr-un proces sinuos, ce presupune utilizarea unor substanțe chimice care afectează grav mediul înconjurător

Există mai multe tipuri de plastic care trebuie reciclat, noi le vom enumera: 1. PET – (PETE) – Polietilenă tereftalată,(ex:sticle) 2. HDPE – Polietilenă de înaltă densitate.(ex:bidoane) 3. PVC – Clorură de polivinil.(ex:cabluri) 4. LDPE – Polietilenă de joasă densitate(ex:caserole) 5. PP – Polipropilenă(ex:bare auto) 6. PS – Polistiren.(ex:pahare, capace)

Reciclarea metalului și a DEEE-urilor.
Pentru ca metalele să fie reciclate se soliciă o colectare distinsă. Procesul include: trierea lor apoi topirea, ulterior produsul finit poate fi utilizat în producerea frigiderelor, automobilelor, cupotoarelor..etc.

Scopul reciclării DEEE-urilor este de amelioare a consecințelor provocate de aparatura electrică și electronică (laptop/computer, becuri economice, aspiratoare, televizoare, etc..)

Iași, Piata Voievozilor, Nr.8, Bl.X6, Sc.C, Et.3, Ap.11, Jud.Iași

Sună-ne acum0734 199 759 sau Scrie-ne la:

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Iași
  2. Centre de colectare județul Iași
  3. Centre de colectare baterii auto