Centru de colectare deșeuri baterii auto, electrocasnice (DEEE), fier vechi și metale neferoase, hârtie și carton, lemn, plastic, sticlă, textile, ulei uzat, vehicule scoase din uz în Cluj-Napoca, județul Cluj

DIREN EXIM SRL este operator economic autorizat pentru colectare și reciclare deșeuri, metale feroase
, metale neferoase, textil
, sticlă
, plastic
, hârtii, cartoane
, lemn baterii & acumulatori
, VSU
, DEEE, constructii si demolari
, agricultura, horticultura, acvacultura, silvicultura, vanatoare, pescuit
, uleiuri hidraulice, motor
, combustibili lichizi, cu punct de colectare în Cluj-Napoca, la adresa: .
Sediu social:SC DIREN EXIM SRL – Cluj Napoca Str. Padurii, nr.2, ap.14, Jud. Cluj
CUI: RO 13354034
Tel/fax: 0743.555.723; 0264/484.633
Email: Administrator: Ilies Doru Ghita

DIREN EXIM, societate cu sediul central in Cluj – Napoca, are ca domeniu de activitate colectarea si reciclarea deseurilor de hartie, ambalaje, carton, maculatura, folie, PETuri, alte deseuri de mase plastice how to read someones text messages without their phone, spoilere, carenaje de la masini, deseuri feroase si neferoase, acumulatori uzati, deseuri electronice si electrocasnice de la persoane juridice si fizice.Colectarea se face prin puncte de colectare sau, de la russian womeno anumita cantitate in sus, de la sediul clientilor. Deseurile reciclabile se colecteaza selectat pe sortimente si culori.

Avem conditii sa reciclam si alte tipuri de ambalaje sau materiale reciclabile, in functie de cererea de pe piata romaneasca sau europeana.

De ce sa reciclam?

Angajatii dumneavoastra pregatesc in fiecare zi rapoarte si dosare, veritabile brosuri tiparite nu intr-o tipografie traditionala, ci cu ajutorul imprimantei. Dupa ce aceste documente si-au indeplinit misiunea, ele ajung, in cel mai fericit caz, in arhive, mai mult sau mai putin secrete, in functie de informatiile continute. In 85% din cazuri, spun specialistii, munca noastra pe hartie ajunge in topul de ciorne sau intr-un spatiu neamenajat special, dar cunoscut de toti ca fiind locul unde se arunca hartia folosita. De aici si pana la pubela nu mai e decat un pas, iar dumneavoastra ati ramas doar cu cheltuiala initiala, cand ati achizitionat zecile de cutii cu hartie de copiator. Situatia se repeta si in cazul ambalajelor din hartie sau a cartoanelor folosite in activitatea de zi cu zi (impachetare, coletarie). Alti bani aruncati pe fereastra, cand, cu un efort minim, puteti recupera o parte din ei. E adevarat, nu e vorba de sume imense, luate individual, dar, adunate reprezinta mici averi!

E-mail:
Tel: 0264 484 633
Adresa: CLUJ NAPOCA, str. Oasului nr. 293, hala 6

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

 1. Centre de colectare Cluj-Napoca
 2. Centre de colectare județul Cluj
 3. Centre de colectare baterii auto
 4. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)
 5. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
 6. Centre de colectare hârtie și carton
 7. Centre de colectare lemn
 8. Centre de colectare plastic
 9. Centre de colectare sticlă
 10. Centre de colectare textile
 11. Centre de colectare ulei uzat
 12. Centre de colectare vehicule scoase din uz