Centru de colectare deșeuri baterii auto, baterii portabile în Cluj-Napoca, județul Cluj

IF TEHNOLOGII SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea bateriilor uzate (baterii auto, acumulatori industriali, baterii portabile)

Punctul de lucru al centrului de colectare este în Cluj Napoca, Bulevardul Muncii, nr. 16, poarta IV, 0264-403387, 0264-415268,

Experți în gestionarea deșeurilor medicale

Soluțiile noastre

Deșeurile tăietoare-înțepatoare
Orice element cu puncte sau muchii ascuțite care pot perfora sau tăia pielea se încadrează în categoria deșeurilor tăietoare-înțepătoare. Această categorie include articole medicale, dar și sticlă spartă sau materiale plastice. Deșeurile înțepătoare și tăietoare pot provoca vătămări și pot genera riscuri de infecție. De aceea este important ca acestea să fie gestionate corect și atenție.

Deșeuri infecțioase
Deși toate deșeurile clinice trebuie gestionate și tratate în mod corespunzător, deșeurile infecțioase reprezintă un flux de deșeuri deosebit de complex de gestionat, din cauza riscurilor pe care le prezintă pentru persoanele care pot intra în contact cu acestea.

Deșeuri periculoase
Obiectele murdare de lichide corporale sau care miros urât, sunt clasificate ca deșeuri contaminate neinfecțioase. Această categorie nu include articole contaminate de infecție, medicamente sau substanțe chimice.

Deșeuri specifice activității stomatologice
Există deșeuri periculoase specifice activității stomatologice care, dacă nu sunt eliminate în mod corespunzător, ar putea provoca daune oamenilor și mediului.

Deșeuri farmaceutice
Deșeurile farmaceutice sunt deșeurile care conțin medicamente expirate, neutilizate, contaminate, deteriorate sau care nu mai sunt necesare.

Deșeurile chimice
Deșeurile chimice pot fi toxice, inflamabile, corozive, reactive sau o combinație a acestora. De aceea, este important să le tratați corect.

Deșeuri anatomo-patologice
Deșeurile anatomo-patlogice sunt considerate întotdeauna drept deșeuri potențial infecțioase și trebuie colectate separat de alte deșeuri medicale.

SC STERICYCLE ROMANIA SRL- FOST GUARDIAN ECO BURN SRL, jud.Dolj, loc. Ișalnița,
Str. Mihai Eminescu , nr.105T,
Număr telefon: 0374205219; 0374205220,
Fax: 037420522.

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Cluj-Napoca
  2. Centre de colectare județul Cluj
  3. Centre de colectare baterii auto
  4. Centre de colectare baterii portabile