Centru de colectare deșeuri electrocasnice (DEEE) în județul Arges, Ştefănești

SC DEVALEX SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deșeurilor de tipe DEEE: deșeuri electrice, deșeuri electronice, deșeuri electrocasnice, cabluri electrice, conductori și cablaje auto, aparatură electrică, imprimante, televizoare, monitoare, aragazuri, plăci electronice, mașini de spălat, frigidere, telefoane mobile etc.

Punctul de lucru al centrului de colectare este în oras Stefanesti, str. Garii, nr. 2; tel: 0745-338342;

Devalex este companie de reciclare a maselor plastice care din 2010 ofera agentilor economici solutii de management a deseurilor. Cu expertiza si experienta in domeniu colectarii, sortarii si procesarii deseurilor, Devalex vine in intampinarea obiectivelor industriei de a reutiliza cat mai mult din deseurilor generate.

Depozitarea deseurilor in gropile de gunoi afecteaza atat mediul inconjurator prin efectele nocive asupra solului, aerului si apei, cat si rentabilitatea afacerilor prin privarea industriei de materie prima mai ieftina. Activitatea noastra contribuie la reducerea cantitatilor de deseuri depozitate la gropile de gunoi.

Obiectivele noastre sunt: servicii de calitate, cresterea gradului de reciclare si optimizarea costurilor clientilor nostrii.

Pentru a facilita procesul de colectare, sortare, procesare si productie (macinare si granulare), societatea isi desfasoara activitatea la punctul de lucru din Stefanesti, Arges, intr-un spatiu special amenajat si dotat, folosind metode si utilaje de reciclare de ultima generatie.

Adresa: Buzau, Str Capsunelor, nr 12, jud Buzau, cod postal 120002
Fax: (+40) 0248.265.225
Mobil: 0743.161.516
Email:
Web: www.devalex.ro

Persoana contact: Daniel Voicu
Telefon: (+40) 0745.338.342

Punct de lucru: Stefanesti, str Ceferistilor nr 2, jud Arges, cod postal 117715

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare județul Arges
  2. Centre de colectare Ştefănești
  3. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)