Centru de colectare deșeuri electrocasnice (DEEE) în județul Bihor, Tileagd

BENE INTERNATIONAL SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deșeurilor de tipe DEEE: deșeuri electrice, deșeuri electronice, deșeuri electrocasnice, cabluri electrice, conductori și cablaje auto, aparatură electrică, imprimante, televizoare, monitoare, aragazuri, plăci electronice, mașini de spălat, frigidere, telefoane mobile etc.

Punctul de lucru al centrului de colectare este în Tileagd
Str. Garii nr 1,Tel/Fax : 0259/406276, 0259/406277; Mobil: 0731/372103; www.bene.ro; Presoane de contact:ing.Bene Lorand; ing. Bene Isabela Kristina

Bene Internațional SRL se ocupă cu colectarea și sortarea tuturor deșeurilor de electronice, ambalaje și mase plastice urmărind recuperarea tuturor fracțiilor și identificarea de noi utilizări pentru acestea. Bene Internațional prestează servicii de colectare a deșeurilor reciclabile din Arad, Bihor, Cluj, Caraș-Severin și Timiș.

Pentru cantităţi mari de deseuri reciclabile, persoanele fizice sau juridice, ne puteți contacta:
telefonic la 0259 406 276 sau 0728 908 081 prin email la și noi venim să RIDICĂM GRATUIT deșeurile reciclabile de la domiciliul sau sediul firmei dumneavoastră.

Puncte de colectare
Vino cu deșeurile în punctele de colectare. Punctele de colectare deșeuri reciclabile sunt containere amplasate în diferite puncte din oraș, unde cetățenii pot să lase electrocasnicele vechi care pot fi reciclate și de care nu mai au nevoie.

Adresele punctelor de colectare din Oradea sunt:
1. Cartierul Rogerius – zona Parcare Spital Municipal „Dr. Gavril Curteanu”
2. Cartierul Rogerius – zona str. Sovata, în dreptul Punctului Termic 109
3. Cartierul Ioşia – zona str. Oneştilor, parcare supermarket Penny
4. Cartierul Nufărul – zona ultimei staţii de tramvai
5. Calea Clujului – zona Staționar 3 – Obstetrică-Ginecologie Oradea

Centre de colectare
Vino cu deșeurile în centrele noastre de colectare. Centrele de colectare sunt în Tileagd (str. Depozitului, nr. 70) și Oradea (str. Santăului).

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare județul Bihor
  2. Centre de colectare Tileagd
  3. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)