Centru de colectare deșeuri baterii auto, electrocasnice (DEEE), fier vechi și metale neferoase, hârtie și carton, plastic în Arad, județul Arad

METALCOMP INTERNATIONAL SRL este operator economic autorizat pentru colectare și reciclare deșeuri, metale feroase, metale neferoase, plastic, hârtii, cartoane, DEEE, baterii si acumulatori , cu punct de colectare în Arad, la adresa: .
Sediu social:SC METALCOMP INTERNATIONAL
SRL – Arad, Str. Campul Linistii, nr.1, Jud. Arad CUI: RO 11291754 Tel: 0257/254.251; fax: 0257/229.044 Email: Administrator Special: Iovanut Marian

Metalcomp este o companie lider de piata care ofera la un nivel calitativ servicii de colectare si valorificare deseuri complexe (feroase, neferoase).

Compania colecteaza si valorifica deseuri de metale feroase (fier, oţel, inox si fonta) si deseuri de metale neferoase din care fac parte cupru, alama, bronz, aluminiu, plumb, hartie-carton, plastic. Firma opereaza prin puncte de lucru directe in zona de vest a tarii, unde se colecteaza deseuri metalice feroase. Locatiile directe de colectare sunt Arad, Vladimirescu, Macea, Siria, Ineu, Pecica, Lipova, Sinnicolaul Mic, Chisineu Cris si Oradea. Compania are si o retea de parteneri in Romania, astfel incat este posibila colectarea deseurilor pe care le aveti, indiferent daca sunteti localizati in Romania sau in Ungaria.

Metalcomp detine o structura tehnologica complexa ce permite procesarea unor cantitati de deseuri, in conditii de inalta calitate si volume foarte mari.

Contractele incheiate cu furnizorii nostri prevad amplasarea de containere pentru fiecare categorie de deseu, containere care in momentul umplerii sunt ridicate de catre noi cu mijloacele proprii de transport.

METALCOMP INTERNATIONAL
ARAD – 310349, ROMÂNIA STR. CÂMPUL LINIŞTII, NR. 1

Secretariat Informatii: 0257 254 251
Email:

DEPARTAMENTE
Achizitii materiale Feroase si Neferoase
Florin Susca – Departament Achizitii Feroase si Neferoase
0724 677 057
Constructii si Inchirieri Utilaje
Marian Iovanut – Departament inchirieri utilaje / Constructii / Demolari
0721 810 664

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Arad
  2. Centre de colectare județul Arad
  3. Centre de colectare baterii auto
  4. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)
  5. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
  6. Centre de colectare hârtie și carton
  7. Centre de colectare plastic