Centru de colectare deșeuri baterii auto, baterii portabile, electrocasnice (DEEE), fier vechi și metale neferoase, hârtie și carton, lemn, PET, plastic, sticlă în București, Clinceni, Ilfov + București, județul Ilfov

Societatea Cami Comexim a fost infiintanta in anul 1992, din anul 2000 avand ca obiect de activitate principal colectarea si valorificarea deseurilor reciclabile. Dispunem de o logistica bine organizata si pusa la punct, orientarea noastra fiind multumirea clientilor si partenerilor.

Tipurile de deseuri colectatea de societatea noastra sunt urmatoarele:
– Hartie
– Carton
– Folie plastic
– PET
– Sticla
– Ladite plastic
– Deseuri feroase si neferoase
– Acumulatori Auto
– Deseuri Electrice & Electronice ( DEEE )
– Deseuri Lemn ( paleti )

Asiguram gratuit transportul, ridicarea si cantarirea deseurilor pentru minimul de 500 kg in timpul saptamanii si in ziua de sambata pentru minimul de 300 kg. Cantarirea deseurilor se face pe cantar electronic pentru cantitatile minime, iar pentru cantitatile ce depasesc 300 kg, cantarirea se face la depozitul nostru pe un cantar de mare tonaj, fiecare cantarire fiind precedata de tichetul de cantar aferent.

Preturile Deseurilor sunt pot varia si recomand pentru aceste informatii sa ne contactati telefonic.

Www.reciclare-hartie.ro
Telefon : 0722627288 / 0212694049

Cami Comexim S.R.L., a fost fondata in 1992 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.
Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza servicii de colectare – reciclare hartie – carton, mase plastice, fier si electrice-electronice. Societatea noastra dispune de un numar de 13 mijloace de transport de diverse capacitati. Asiguram transportul si personal de incarcare pentru o cantitate minima de 500 kg de deseuri reciclabile la o ridicare.
Pentru generatorii de cantitati mai mari de 10 tone/luna de deseuri hartie-carton putem pune la dispozitie containere sau prescontainere.

Cantarirea deseurilor pana in 2000 kg se poate face la momentul incarcarii cu ajutorul unor lize cu cantar electronic incorporat.

Preluarea containerelor si prescontainerelor este asigurata de societatea noastra cu mijloace de transport adecvate, iar cantarirea acestora se face la bascula electronica de la punctul nostru de lucru.

CAMI-COMEXIM SRL
Soseaua de Centura Nr. 3H, Judet Ilfov
Romania
Lat: 44.397390, Long: 25.979014
(+40) 212 694 200
(+40) 212 694 049
(+40) 722 627 288

www.reciclare-hartie.ro

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

 1. Centre de colectare București
 2. Centre de colectare Clinceni
 3. Centre de colectare Ilfov + București
 4. Centre de colectare județul Ilfov
 5. Centre de colectare baterii auto
 6. Centre de colectare baterii portabile
 7. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)
 8. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
 9. Centre de colectare hârtie și carton
 10. Centre de colectare lemn
 11. Centre de colectare PET
 12. Centre de colectare plastic
 13. Centre de colectare sticlă