Centru de colectare deșeuri electrocasnice (DEEE) în București, Ilfov + București

De 12 ani ne mărim rețeaua de puncte de colectare, ajungând la 14.371 în toată țara.

Pentru ca știm ca românii au mereu cate ceva de făcut, ne-am extins strategic rețeaua punctelor de colectare în magazinele Hornbach. E din ce în ce mai ușor să colectezi selectiv becurile arse sau alte deșeuri din echipamente de iluminat.

Recolamp împreună cu lanțul de magazine LaDoiPași au extins campania de colectare selectivă și reciclare a deșeurilor din echipamente de iluminat în peste 300 de magazine LaDoiPași

Din 2007 Recolamp își dorește să transforme și în România colectarea selectivă într-un obicei. Așa a apărut și aplicația ColțVerde….din nevoia de a facilita procesul de colectare și reciclare, Recolamp și-a dorit să creeze un instrument ușor de folosit pentru a găsi în orice moment un punct de colectare selectivă. Aplicația funcționează ca instrument de căutare al celui mai apropiat punct de colectare selectivă. Este o hartă cu toate punctele de colectare Recolamp

Sediu social:str. Stolnicului, nr. 6-10, etaj 3, ap. 10, sector 1, București fax: 021 223 02 57

In urma semnării unui protocol încheiat cu generatorul de deșeuri, Recolamp ridică deșeurile din echipamente de iluminat, colectate selectiv în maxim 10 zile lucratoare de la notificare, din orice locație din țară. Singura limitare impusă din rațiuni de cost și de eficiență este legată de greutatea colectată: minim 20 de kg pentru deșeurile din surse de lumină și 50 de kg pentru deșeurile din corpuri de iluminat.

Recolamp susține păstrarea resurselor naturale, prin reducerea volumului de deșeuri provenite din echipamentele de iluminat.Anumite echipamente de lumină conțin mercur, un element chimic toxic și dăunător care poate crea probleme de mediu dacă este depozitat în mod necorespunzător. De aceea, aceste echipamente nu trebuie aruncate la gunoi, ci colectate și reciclate în mod corespunzător.

Din 2007 Recolamp își dorește să transforme și în România colectarea selectivă într-un obicei. Așa a apărut și aplicația ColțVerde….din nevoia de a facilita procesul de colectare și reciclare, Recolamp și-a dorit să creeze un instrument ușor de folosit pentru a găsi în orice moment un punct de colectare selectivă. Aplicația funcționează ca instrument de căutare al celui mai apropiat punct de colectare selectivă. Este o hartă cu toate punctele de colectare Recolamp deschise pentru publicul larg.

0800.888.666

Str. Stolnicului 6-10, Et. 3
Sector 1, 011394, București

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare București
  2. Centre de colectare Ilfov + București
  3. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)