Centru de colectare deșeuri hârtie și carton, lemn, plastic, textile în Constanța, județul Constanța

Eco Bio Magic SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deșeurilor de ambalaje din plastic (HDPE, PVC, LDPE, PP, PS), hârtie, carton, lemn, pluta și materiale textile (bumbac, iuta), cu punct de lucru în Constanta, bd. Aurel Vlaicu nr. 125 .

S.C. ECO BIO MAGIC SRL Constanta a luat fiinta ca o consecinta a multitudinii de probleme nerezolvate in domeniul protectiei mediului din Romania. Ca urmare, ne concentram spre oferirea partenerilor nostri, a unei game de “PRODUSE SI SERVICII DESTINATE PROTECTIEI MEDIULUI”. Acestea asigura o reducere semnificativa a poluarii dar si o abordare noua in ceea ce priveste dezvoltarea durabila a tuturor activitatilor care pot genera eventuale poluari.

Oferta noastra de servicii privind gestiunea deseurilor periculoase/nepericuloase, cuprinde urmatoarele activitati:

prelevare probe deseu si intocmire buletine analiza (atunci cand este cazul) si fisa specificatie deseu (se stabileste astfel si codul deseului)
intocmire documente gestiune deseuri (Anexa 1, Anexa 2, Anexa 3)
preluare, transport, stocare temporara, valorificare/eliminare deseuri
Deseurile periculoase/nepericuloase colectate sunt stocate temporar urmate de transportul si valorificarea prin co-procesare (co-incinerare) in baza unui contract de colector autorizat cu CRH CIMENT ROMANIA SA.

Transportul deseurilor este executat de transportator autorizat ADR (S.C. SARA TRANSPORT SRL), in conformitate cu legislatia in vigoare si cu Autorizatia de mediu corespunzatoare.

Telefon
0722.163.223 / 0241.511.660
Email

Adresa
Bd. Aurel Vlaicu, Nr. 125, Loc. Constanta

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Constanța
  2. Centre de colectare județul Constanța
  3. Centre de colectare hârtie și carton
  4. Centre de colectare lemn
  5. Centre de colectare plastic
  6. Centre de colectare textile