Centru de colectare deșeuri baterii auto, fier vechi și metale neferoase, hârtie și carton în Brașov, județul Brașov

Colectare si Eliminare Deseuri Constructii (moloz)
Colectam si eliminam orice tip de deseuri rezultat din constructii. Avem o flota extinsa pentru colectare si eliminarea finala.

Colectare si Eliminare Deseuri din Constructii.
Colectare si eliminare deseuri din constructii prin sortarea si extragerea materialului reciclabil. Competitia noastra arunca totul in aceiasi categorie fara nicio selectare. Noi am ales sa fim diferiti, pentru ca ne pasa de mediul in care traim, protejand natura. Logistica este punctul cheie, ajungem la tine in timp util si ne pliem pe nevoile tale. Reciclam, reducem, reutilizam lucrurile de care oamenii nu mai au nevoie, si le gasim alti utilizatori.

Experienta si Inovatie in Gestionarea Deseurilor
Infrastructura necesara pentru facilitarea unei colectari eficiente prin containere, prescontainere si alti recipienti in funcite de nivelul fiecarui generator.

Servicii de Reciclare Orientate catre Client
Ne atingem obiectivele prin excelenta colaborare cu autoritatile publice locale, autoritatile de coordonare si control sau cu organismele de certificare.

Dezvoltare Durabila si Responsabilitate Sociala
Nenvic promoveaza conceptul de dezvoltare durabila la toate nivelurile organizatiei si ale comunitatii. Dorim sa protejam mediul si sa actionam ca atare.

Colectam

Metale NeFeroase, Feroase, Hartie, Carton, Sticla, Fier Vechi, Deseuri din Constructii, Demolari, Moloz, Baterii.
Nenvic Recycling SRL iti ofera cele mai avantajoase solutii de reciclare pentru afacerea ta. Stim ca timpul este cea mai pretioasa resursa, motiv pentru care punem accent pe un raspuns rapid si promptitudine in colectarea deseurilor produse de compania ta, la nivel national. Militam pentru aplicarea politicilor de protectie a naturii; initiem si sustinem conceptul de educatie ecologica.

  1. Centre de colectare Brașov
  2. Centre de colectare județul Brașov
  3. Centre de colectare baterii auto
  4. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
  5. Centre de colectare hârtie și carton