Centru de colectare deșeuri baterii auto în Cluj-Napoca, județul Cluj

AUTOMANIA DEZMEMBRARI SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și reciclarea bateriilor auto uzate, baterii auto, cu punct de colectare în Cluj-Napoca, la adresa: Cluj-Napoca,
str.cpt. Grigore Ignat,nr.58

.
Sediu social:Cluj-Napoca,
str.cpt. Grigore Ignat, nr.58

SC Automania Dezmembrari SRL este o societate comerciala care are ca obiect principal de activitate vanzarea de piese auto provenite din autovehicule dezmembrate. Detinem un parc de dezmembrari auto aflat intr-o continua dezvoltare cu o suprafata care ne permite sa aducem constant diferite marci de masini. Avand spatii mari de depozitare, cu foarte multe repere pe tipuri de masini, pe modele si an de fabricatie, suntem gata sa satisfacem orice nevoie a clientilor, la preturi accesibile.

Piesele auto din dezmembrari sunt demontate cu grija, de mecanici auto calificati cu experienta, si sunt depozitate in conditii optime, ferite de intemperii. Piesele sunt originale, in stare perfecta de functionare, demontate de pe masini cu rulaj mic sau chiar aduse la comanda din import. Pentru ca ne respectam clientii si stim cat de important este sa fie multumit de achizitie, mai ales ca este vorba de piese second hand, verificam si testam fiecare piesa in parte inainte de a fi livrata; tocmai de aceea oferim si garantie in conformitate cu legea.

Cluj-Napoca,
str.cpt. Grigore Ignat, nr.58

0722 221 058

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Cluj-Napoca
  2. Centre de colectare județul Cluj
  3. Centre de colectare baterii auto