Centru de colectare deșeuri baterii auto în județul Arad, Păuliș

GREEN EFFICIENT SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și reciclarea bateriilor auto uzate, baterii auto, cu punct de colectare în Păuliș, la adresa: Păuliș, sat Sâmbăteni, nr.125A, tel. 0742433474, .
Sediu social:Păuliș, sat Sâmbăteni, nr.125A, tel. 0742433474,

Reciclare deșeuri feroase Arad
Green Efficient SRL achizitionează și valorifică fier vechi și alte deșeuri feroase (fontă, șpan, sau fier amestec), oferind prețuri avantajoase. Centrul nostru de colectare se află în comuna Păuliș, sat Sâmbăteni, numarul 125A. Reciclarea de fier vechi în Arad este importantă pentru mediul înconjurător deoarece materialul feros nu se descompune și desigur reutilizarea acestuia în industrie, prin reciclare și reprocesare reduce poluarea aerului, precum și consumul de energie. Pentru a extrage minereu și apoi pentru a-l procesa există un consum ridicat de energie, energie obținută prin alte procese care affectează/poluează natura. Green Efficient, achizitionează fier vechi în Arad, apelați cu încredere.

Reciclare deșeuri neferoase Arad
Deșeurile neferoase sunt de mai multe tipuri iar o parte din acestea sunt foarte dăunătoare pentru mediul înconjurator, de exemplu: acumulatorii sau plumbul, care deși se acumuleaza în timp îndelungat în organismul uman (acumulare prin poluare sau contaminare sub diverse forme), acesta poate produce efecte dezastruoase asupra sănătații. Reciclăm în Arad: plumb, cupru, zinc, aluminiu, alamă, zamac, inox, acumulatori auto. Deșeurile achiziționate pot fi sub diverse forme sau calități, iar în funcție de acestea, oferim prețuri competitive. Achiziționăm radiatoare de aluminiu, profile aluminiu, jante aluminiu, radiatoare cupru, tevi cupru, inox sub diverse forme, zamac, zinc sau motoare electrice. Green Efficient dorește o lume mai curată, nepoluată, reciclând astfel de materiale.

Reciclare hârtie și carton Arad
Reciclarea hârtiei și a cartonului este foarte importantă pentru mediul înconjurător. Aruncarea iresponsabilă a acestora produce multă mizerie și poluează (deși se descompune relativ repede). Pentru a produce o tonă de hârtie se consumă multă apă și copaci. Pentru 1 kg de hârtie se folosesc aproximaitv 300 litiri de apă. Hartia și cartonul se reprocesează și se reintroduce în consum, sub diverse forme, astfel salvăm multe resurse naturale. Green Efficient dorește pe lângă o lume mai curată și să salveze resursele naturale. Astfel, achiziționăm hârtie și carton în vederea reciclării.

România, jud. Arad, Com. Păuliș, Sat Sâmbăteni, Nr. 125A
Telefon: 0742 433 474

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare județul Arad
  2. Centre de colectare Păuliș
  3. Centre de colectare baterii auto