Colectarea deșeurilor electronice la Moreni

Publicat în Dâmboviţa acum 3 ani

Până pe 25 octombrie 2020, deșeurile grele și voluminoase vor fi preluate de la domiciliu sau sediu de firmă pe baza comenzilor telefonice la TelVerde 0800 444 800, un serviciu gratuit, apelabil de luni până sâmbătă, între orele 9-17.

Cetățenii interesați să scape gratuit de aparatele electrice vechi sau stricate le pot aduce la punctul provizoriu de colectare amplasat vis-a-vis de piață și deschis în data de 14 octombrie 2020, între orele 10.00-16.00.

Organizatorii campaniei – autoritățile locale şi Serviciul Local de Colectare Dâmbovița, oferă cetățenilor nu numai servicii gratuite de colectare a deşeurilor electrice. Acțiunea are şi caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Cu un simplu apel la TelVerde 0800.444.800 (gratuit din orice rețea de telefonie mobilă sau fixă) sau prin completarea formularului de pe colecteaza.ro puteți face curat în casele și birourile dumneavoastră, eliberându-le de aparate electrice și electronice inutile.

Și puteți câștiga premii prin tragere la sorți, pentru că în data de 26 octombrie, la ora 14,00 are loc o tombolă: locul extragerii: Primăria Moreni, iar premiile constau în: 3 x blender, 3 x cafetieră, 3 x trusă accesorii scule, 1 x aspirator bagless.

Vezi toate centrele de colectare din județul Dambovița, după tipul de deșeuri colectate : 

via DambovitaNews

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)