Colectarea gunoaielor se face limitat în Maramureș

Publicat în Maramureş acum 1 an

deseuriProblema gunoaielor s-a răspândit şi dincoace de Gutin. Dacă în Maramureşul istoric rând pe rând primăriile anunţă populaţia că nu se mai ridică deşeurile, Drusal fac acelaşi lucru în zona Baia Mare. Societatea a trimis o notificare în acest sens Consiliului Judeţean Maramureş, Primăriei Baia Mare, Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului, respectiv Agenţiei de Protecţie a Mediului şi primăriilor unde Drusal operează.

„Având în vedere că la această dată nu avem asigurată o soluţie pentru depozitarea finală a fracţiei biodegradabile şi pentru stocarea temporară a fracţiei uscate balotate şi înfoliate provenită din fracţia umedă comectată în amestec vă anunţă căm suntem nevoiţi să suspendăm colectarea fracţiei umede colectată în amestec de la persoane fizice şi agenţi economici începând cu data de 12 august şi până la găsirea unor soluţii de către autoritatea contractantă”, se spune în comunicat.

Societatea Drusal anunţă că va continua activitatea de salubrizare stradală în Baia Mare, respectiv colectare fracţie uscată colectată separat. „În speranţa că situaţia va fi urgent rezolvată, ulterior vă vom anunţa data reluării activităţii la programul normal”, conchide operatorul în comunicat.

via Informația Zilei

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)