Concurs de creat podoabe de Crăciun din produse reciclabile

Publicat în Recomandari acum 3 ani

Centrul Europe Direct Bistrița a demarat concursul de creație „Podoabe de Crăciun” din materiale reciclabile destinat elevilor cu vârste cuprinse între 12-16 ani din județul Bistrița-Năsăud.

”Obiectele pe care nu le mai folosim și intenționăm să le aruncăm pot avea o a doua viață daca sunt bine gestionate. Ele pot constitui o sursă valoroasă de materiale, în special în condițiile în care multe asemenea materiale devin rare, le putem păstra și utiliza într-un scop cu totul nou”, anunță CED.

Fiecare participant va realiza cel putin un obiect, decorațiune pentru bradul de Crăciun, dintr-un CD sau DVD a cărui ciclu de viață este considerat încheiat, accesorizându-l cu diverse materiale prietenoase cu mediul, fiecare după imaginația proprie.

Dovada noului produs se va face prin trimiterea obiectului cu descrierea acestuia, a materialelor folosite si a gestionării deșeurilor rezultate, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, str. Petre Ispirescu, nr 15 A, jud. Bistrița-Năsăud până în 21 decembrie 2020 ora 16.

Înscrierea la concurs: se va face prin transmiterea unui e-mail către Centrul Europe Direct Bistrița, pe adresa de mail , conținând numele, prenumele, nr. telefon și adresa e-mail, cu precizarea denumirii concursului.

Un juriu format din trei persoane va decide câștigătorii care vor fi premiați în 23 decembrie ora 11.00.

Pentru evaluarea lucrărilor se vor lua în calcul următoarele criterii: originalitatea lucrării, reprezentativitatea, materialele reciclate folosite, modul de gestionare a deșeurilor rezultate.

Lucrările vor fi premiate cu câte 3 premii și 2 mențiuni constând în:

  •  premiul I  –  Căști wireless
  • premiul II – Căști wireless
  • premiul III –Căști wireless
  • Mențiune I – Boxă wireless cu comandă vocală
  • Mențiune II- Boxa wireless cu comandă vocală

Produsele finale, cele care vor fi premiate, vor intra în patrimoniul propriu. Lucrările cele mai valoroase vor fi premiate şi expuse într-o expoziţie virtuală pe site-ul Centrului ED Bistrita.

Premiile vor putea fi ridicate, personal, de la Camera de Comerț și Industrie Bistrița Năsăud, str. Petre Ispirescu nr. 15 A, în data de 23 Decembrie 2020.

Informațiile necesare și asistența vor putea fi obținute contactând Centrul de Informare Europe Bistrița la numerele de telefon: 0040 263 230640; 210039 sau la adresa de mail 

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)